(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)
دیشب که رید(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست بشو نیست ؟(sm25)
آره اصلا هدفش اول این بود که زمستون پارسال بیاد که باران چند ماه بسته شد محسن هم به شکلی زیرکانه آلبومو انداخت بعد عید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب با ریدنای چند روز پیش محسن میندازه بعد محرم(sm120)نقل قول:
از کیون بن ش کن(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب یه تصادف از نزدیک دیدم هنگ کردم(sm54) (sm25) پراید زد به 206 (sm120) 206 مثل توپ فوتبال رفت رو هوا چند تا دور زد برعکس افتاد رو زمین(sm120)
مدیر برنامه میشی پَ(sm120)نقل قول:
الگوریتم نظرسنجی پایانی نیمه دوم خیلی پیچیده میشه با پارو(sm120)
باید بدیم سینجول طراحی کنه(sm2)
چند روز پیش که امیر گوگل سرچ کرده بود کیون ممر ، من سرچ کردم مدیر برنامه محسن چاوشی ، گوگل آورده بود تولد سجاد خوشگله مدیر برنامه محسن چاوشی (sm2)
(sm77)سریال کیمیا بزودی از شبکه یک 110 قسمتی ! با حضور حامد بهداد و نیکی کریمی