خودش توضیح بده درصد کمدی بودنش بیشتر به چشم میاد
نمایش نسخه قابل چاپ
خودش توضیح بده درصد کمدی بودنش بیشتر به چشم میاد
ميخواي به يكي از دوست دخترام بگم بگه غلط كردم تا جذبه دستتون بياد
چشمش کور بره پست های قبلی رو بخونه (sm2) من الان باید تو حال خودم باشم (sm2)
باز شروع کرد . یا خداااااا (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا این موقعیت رو تجربه نکرده بوده بزار تو حال خودش باشه
با معذرت خواهي طرف كف دستي نزن صلوات(sm2)
نه موکل خودتو درگیر این ماجرا نکن میری تو حاشیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اسكرين ميذارم كونتو ميسوزونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پستو گزارش کردم تا به سزای اعمال ننگینت برسی مفسد فی الارض (sm2)نقل قول:
ابداعش با من بود داری کاپی میکنی . (sm2)نقل قول:
لاشي بودنت خيلي وقته ثابت شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
21 فروردین ماه، سالروز تولد بانوی آواز ایران «هایده» گرامی باد. هایده امروز 74 ساله شد... روحش شاد و یادش گرامی...
کلید اسرار این قسمت معذرت خواهی مومن
انگار حق با دکترم بوده (sm54)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسكرينه كامل ميذارم نگيد سانسور كردي
آقا من غلط کردم غلط (sm81)(sm59)
خو بسه دیگه
الی این مستند سریالی رو ندیدی؟؟؟ درباره مذهب و این چیزاس
The Story of God With Morgan Freeman
نعع
(sm3)تبلت و گوشی هوشمند
دیوثا..
روایت امیر پوردستان از جزئیات درگیری کلاهسبزهای ارتش با تروریستها در حلب/ هلاکت ۲۰۰ تکفیری
دوباره بوسه و لبخند ...
لب به لب شعر رسیدن ...
بشکن دل شب خورشیدت رسید ... (sm50)
سبک کوبیسم.
انجمن در سكوت غرق شد(sm2)
Ebi@
تو گفتی مرغی که پرید دل نمیده به دام و بند
بیا و بگذر از دلم به بی کسی من نخند ... (sm50)
(sm50)
(sm2)(sm2)
رفتم اسكرينشو ديدم ديوث يه جوري گفتيد عذرخواهي فكر كردم دختره چي گفته.اينكه بيشتر درباره ميلادشون حرف ميزد(sm2)
حرف زدنشم بيشتر شبيه ٩ ساله ها بود تا ١٧ ساله ديوث دبستاني تور كردي?(sm2)(sm2)(sm2)
کجاست منم برم ببینم (sm2)نقل قول:
(sm2)
اقلا سانسور نميكردي ميذاشتي چيزي كه خودت نوشتيو(sm2)
حتما یه چند تا شعر محسن اس داده بش .....اینم گفته دارم یواس یواش عاشقت میشم (sm2)
خواهش عزیزم (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی آهنگ خوبیه هنوز 2،3 دفعه بیشتر گوش ندادم ولی ازش خیلی خوشم اومد
دانلود کنی ضرر نکردی اصلن کل آلبومم دان کنی بد نیست (sm198)
مراد بز کارش درسته (sm118)
طرف كه نمياد مكان
حالا عذرخواهي بكنه نكنه فرقي نداره(sm2)
باشه دانلود مکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم حالا نمیشد به جای بز گوسفند بود خیلی بهتر بود (sm2)میشد مراد گوسفند (sm2)