من بش کارنامه قبولی میدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من بش کارنامه قبولی میدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)طفلک چیزی نگفت خودم حدس زدم از بس گرمه جنوب و گرد و خاک دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمارشون رو میخوای بگیری هم باید بیفتی به تخماشون (sm120)انگار دخترن (sm120)نقل قول:
به نظرم رئال رُ بازسازی کرد دوباره ....به عنوان معمار نمره خوبی بهش میدم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خریداش که نگاه میکنم و به اینکه خرج الکی رو دستمون نذاشت نمره ی خوبی بهش میدم....
به نتیجه هم بخوام نگاه کنم تو 2 فصل اول نمره ی خوبی بهش میدم...
اگر خوش شانس تر بود میتونست جایگاه والایی تو قلب رئالی ها داشته باشه ....
به فصل سومش انتقاد زیاد دارم...میتونست بهتر مدیریت کنه .....
در کل بد گفتن ازش به نظر من بی انصافیه(sm120)
وقتی چلسی و اینتر بود لایق پرستش بود اما تو رئال با نمره 14 (sm120)نقل قول:
یادم نمیاد...اتفاقا اون روز میخواستم بهت بگم گفتی من بعد از یه عمر یه اس ام اس خرج احمد کردم بیخیال شدم(sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
من یه بار رفتم اهواز یه اساتیدی دیدم که یه چند سالی واسم سوژه بودن (sm120)نقل قول:
یه یارویی رو دیدم با یقه اسکی تو اون گرمایی که خر طب میکرد (sm120)
خسیس نیستم فقط خستم (sm120)وگرنه سر بازی های رئال با ممد دهن لق و دوستان ساعت ها بحث میکردیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تب(sm120)نقل قول: