حالا خوبه بزغاله نيست(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا خوبه بزغاله نيست(sm2)
منم موخوام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چي چينقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39) نخیر همین بز بیشتر بش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجوری بی قافیه میشه
(sm2)
عسک (sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای زنده ی خداحافظی تلخ .. (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک جهانبخش :
«محسن چاوشی در سریال شهرزاد بسیار موفق بوده و به نظر من یکی از دلایل مهم این موفقیت، توجه شعر بوده است. در حال حاضر شعور مخاطب بسیار بالا رفته و مخاطب دقت بیشتری دارد به همین خاطر باید خلاقیت بیشتری به خرج بدهیم.»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خطر جان اینم برا تو
شات از نوع ویدئوش
مخصوص سلیقه های مشکل پسند (sm59)
ديوث درست توضيح بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیوش ..
بابک صحرایی هم هه از آهنگ کجایی تعریف کرد بیشتر ..
چندماه پيش يه مدلي بود اسمش يادم نمياد يه كليپ ٥ دقيقه اي ازش گذاشتم.تو اول عكساشو گذاشتينقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون هم خودش خفنتر بود هم فيلمش
چرا شما خفه نمیشین بحثای الکی میکنین ..
(sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اسیرم تو فقط لحظه ی مردن من
میتونی واکنی این یوق از گردن من ... (sm50)
ابر شکوه کی بباره
من ببارم یا تو ... (sm50)
يا خوده امام(sm81)(sm81)
اينم خيلي خفنه نظرم برگشت(sm81) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ثانیه به ثانیه وقت عاشق شدنه ... (sm50)
(sm169)
آره مدل کلمبیاییه Natalia Velezنقل قول:
اونو که حسابی چشمتو گرفته بود تا همین 1 ماه پیش آواتارت گذاشته بودیش
حالا جالبه بهت بگم یه دختر کلمبیایی دیگه پیدا کردم کپی همونه یعنی ببینی خیال میکنی خواهرشه از بس که شبیه همن
منتظر بودم تو یه فرصت مناسب بهت معرفی کنم تا سورپرایز بشی (sm120)
معرفي كن من استقبال ميكنم(sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)
5 دقیقه نشدا
چه ثبات نظری (sm2)
نقل قول:
فقط مواظب باش فشارت نیفته 2 تا مدل شاخ در آن واحد بهت معرفی کردم (sm14)
Vaneza Pelaez
سرچ کردم اکانت اینستاش پرایویته [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صفحه توییترش
چه خبره این ماه
حمید عسکری
بهنام صفوی
(sm50)
البوم چاوشی هم شش ماه افتاد عقب (sm2)
خطر رفت تو افق محو شد (sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهرداد آسمانی - هنوزم تو ' شهیار قنبری ' سیاوش قمیشی ' آندرانیک
امین رستمی ..
مراسم تجلیل از پروفسور مجيد سميعی، پزشك ایرانی و جراح مشهور مغز و اعصاب، امروز سه شنبه در مركز همايش های رازی در تهران برگزار شد.
اینم خوبه ولی ناتالیا بهتر بود.تو اون پستم که تگت کردم یه اسکرین گرفتم از یه کلیپه دیگه تو اون اینستا که دادی کلاه مشکی گذاشته.رزولوشنش بالا بود چون از ایپد بود یه دیوثی پاک کرده(sm2) اونم کلیپو حتما ببین خیلی خفن بود تیپ و هیکلش.موزیکش قشنگ بودنقل قول:
بترکه این عسگری کارو زندگی نداره؟(sm2)
شهاب اکبری هم هست تو آلبوم عسگری (sm19)
پرفسور میخواد تو تهران یه ساختمون شکل مغز انسان بزنه خفن ..
اونور داره ..
رضا یزدانی خیلی خز میکنه خودشو ..
با کلی آدم فیت داده ..
تازه البوم علیرضا طلیسچی هم هست
بابک جهان بخشم تو راهه (sm2)
خستم... بعدا اگه حوصله ای بود توضیح میدم (sm98)(sm120)نقل قول:
فاصله البوم قبلي با البومه قبليش بيشتره اين البوم با البومه قبليهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اون كه دري وري شد اين از الانش معلومه
سخنان داریوش مهرجویی در رابطه با اینکه آهنگ کجایی برای "سنتوری مرد پاییزی" ساخته شده است ، تکذیب شد
این قطعه را محسن چاوشی برای سریال شهرزاد ساخته و در همین سریال هم منتشر شد.
طليسچي كه البوم نداده تا حالا مشكلي نيست بابكم حدودا وقتشه واسه البوم جديد صفوي هم همينطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]