گفتم حسن نه حسین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم حسن نه حسین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرق نمیکنه بازم رو حرفم هستم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز بخوای بدی پلاتینی بهتره تا اون پیری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد درباره ی شبای قدر خونده؟(sm77)(sm120)
تو کلا با واژه ی اشتباه کردم غریبه ای؟ (sm120)نقل قول:
با فهمیدن هم مقاومت میکنی (sm120)
محسن ؟مگه گوش ندادی ؟(sm120)نقل قول:
- (sm51)
ساکتین ساکتین ییهو رگبار میرین
- (sm70)
تو هم کس خول شدی رفتیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره ی گریه و چاهه انگار(sm120)نقل قول: