همه که مث تو سس نیست.. حجم اهنگ معلومه چی به چیه(sm2)
بعدم خودتو نگا حالا... مشکل حل شد..کیفیت 320 شم تازه پیدا کردم ولی به کارم نمیاد... بکن اونجات کیفیتشو(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
همه که مث تو سس نیست.. حجم اهنگ معلومه چی به چیه(sm2)
بعدم خودتو نگا حالا... مشکل حل شد..کیفیت 320 شم تازه پیدا کردم ولی به کارم نمیاد... بکن اونجات کیفیتشو(sm2)
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خطر دچار بیماری خود گاو پنداریه(sm2)
پيدا كردي نكردي در هرصورت به تخمم(sm2)
بابا بکشید بیرون از این یارو یغمایی
بریم سر بحث شیرین و دلنشین پ...و...ر...ن
حالا خودتو نگا.. 6 تا عکسو 4بار کات اهنگ و 10 بار اپلود معلومه کی براش مهمه دقیقا(sm2)
ميلاد قبل اينكه جوگير بشي اهنگ بدي به اين ملعون بايد يه ٢ دور ميبرديمش تو پستو تا حسابشو صاف كنه(sm2)
خیله خوب.. برو خودتو بگا(sm2)
اين بشر لياقت نداره ٢ كيلوبايت براش اپلود كني(sm2)
فقط بايد سيخ بزنيش(sm2)
(sm172)
ميلاد ديوث اخراجي(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو عکس بگیر از فایلت(sm2)
من جا تو بودم کل پستای امشبمو پاک میکردم... ما که فهمیدیم سکت خله.. نزار بقیه بفهمن(sm2)
فقط 10 دقیقه وقت گذاشت رفت عکس گرفت اهنگو کات کرد بعد اپلود کرد بعد لینکو گذاشت اینجا.. بعد میگن ما چرا عقب مونده ایم(sm2)
خدایا بُکُش(sm2)
(sm27)
نه این قرارمون نبود (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث وقتي سكوت ميكني قرار مدار كشكه(sm50)
عادل اخره بازي اداي جناب خانو دراورد(sm2)
نه ديگه بدرود(sm2)
باور نمیکنم این تو خود تویی (sm2)
غم که میآید در و دیوار، شاعر میشود
در تو زندانیترین رفتار شاعر میشود
مینشینی چند تمرین ریاضی حل کنی
خطکش و نقاله و پرگار، شاعر میشود
تا چه حد این حرفها را میتوانی حس کنی؟
حس کنی دارد دلم بسیار شاعر میشود
تا زمانی با توام انگار شاعر نیستم
از تو تا دورم دلم انگار شاعر میشود
باز میپرسی: چهطور اینگونه شاعر شد دلت؟
تو دلــت را جــای مــن بــگــذار شــاعــر مــیــشــود
گرچه میدانم نمیدانی چه دارم میکشم
از تو میگوید دلم هر بار شاعر میشود ... (sm50)
نجمه زارع
(sm27)
من دوسش دارم
ای غنچه خندان چرا خون در دل ما میکنی
خاری به خود می بندی و ما را ز سر وا میکنی
از تیر کجتابی تو آخر کمان شد قامتم
کاخت نگون باد ای فلک با ما چه بد تا میکنی
ای شمع رقصان با نسیم آتش مزن پروانه را
با دوست هم رحمی چو با دشمن مدارا میکنی
با چون منی نازک خیال ابرو کشیدن از ملال
زشت است ای وحشی غزال اما چه زیبا میکنی
امروز ما بیچارگان امید فردائیش نیست
این دانی و با ما هنوز امروز و فردا میکنی
ای غم بگو از دست تو آخر کجا باید شدن
در گوشه میخانه هم ما را تو پیدا میکنی
ما شهریارا بلبلان دیدیم بر طرف چمن
شورافکن و شیرین سخن اما تو غوغا میکنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) مگه جند تا هستن ؟ (sm120) یه جمله معروف هست که میگه : مردم شانس دارنا (sm2) و جمله ای دیگر : خدا شانس بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز خدا رحم کنه خسیس نیست (sm2)
خسیس ؟ (sm120) کی ؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما
چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما
ما مریدان روی سوی قبله چون آریم چون
روی سوی خانه خمار دارد پیر ما
در خرابات طریقت ما به هم منزل شویم
کاین چنین رفتهست در عهد ازل تقدیر ما
عقل اگر داند که دل در بند زلفش چون خوش است
عاقلان دیوانه گردند از پی زنجیر ما
روی خوبت آیتی از لطف بر ما کشف کرد
زان زمان جز لطف و خوبی نیست در تفسیر ما
با دل سنگینت آیا هیچ درگیرد شبی
آه آتشناک و سوز سینه شبگیر ما
تیر آه ما ز گردون بگذرد حافظ خموش
رحم کن بر جان خود پرهیز کن از تیر ما
(sm50)
(sm120)عجب ویدیو باحالیه اشترم بزنش نیکولم هس
همین صفحه اومد که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوش گرفتن یادت نره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها(sm120) الکی نقل گرفتم خوب بگو یه چیزی دیگه (sm2)
نمیدونم چرا فردای بعضی از روزا اینطوری میشه (sm2)
حتی ممه تیر (sm2)
نقل قول:
هنوز به اونجا نرسیده تا شب میرسه احتمالا (sm2)نقل قول:
اپدیت اومده (sm120)
(sm88)