البوم لهراسبی که سیرک بود صد رحمت به عسکری
البوم علمشاهی هم که (sm3)
همه ریدن (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
البوم لهراسبی که سیرک بود صد رحمت به عسکری
البوم علمشاهی هم که (sm3)
همه ریدن (sm3)
کرم از خودت(sm70)به من که دیگه نگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی مزخرف اسپویل! واسه همین من همیشه وقتی تموم میشه همرو با هم میبینم (sm14)
حبیبی نسبتا خوب بود (sm50)
حبیبی بهتر بود ولی اونم ایده نداشت
الان ممر میاد میگه
کامنت باند میکس مسترینگ (sm77)
(sm59)
آره هموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جوریاس؟ میگه فلانی پیجت رو دیده ؟
افتخار هم صحبتی و حضور نمیده دیگه (sm2)
با بزرگان میپره (sm14)
اره ولی بازش کردم گفت باید ۲ سه جا اول ثبت نام کنی انگار ، چندتا لینک داده بود ، بعد نشون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا به درد نخوره
ای بابا(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تو کجای تهرانی ؟
داره از میکس و مسترینگ شروع می کنه یه شعر بگه بعدش ملودی و اهنگسازی ، تنظیم رو تموم کنه و .... ، کارو ببنده واسه البوم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]