هفته پیش مورتوض رو تو پارک ملت دیدمش(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هفته پیش مورتوض رو تو پارک ملت دیدمش(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی؟(sm120) کجاس چه میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواس از مرز خارج شه که(sm120)
متاسفانه خبر بدی دارم برات (sm74) "زنده اس"(sm1)نقل قول:
مگه از مرز مشهد خارج بشه(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا هیچکی تو این سایت نمیمیره(sm2)
همه فسیل شدن ولی از مرگ و میر خبری نیست(sm25)نقل قول:
میخوان به مقامات عالی رتبه دست پیدا کنن(sm132)
در جریانی که سن باید بالای 70 باشه(sm2)(sm2)
اینا سکته نمیکنن خیلیه(sm59)
سپیده یک زمان میخواست منو داماد کنه(sm172)
عرضه ندارم واسه خودم شوهر پیدا کنم دلت خوشه(sm59)نقل قول:
اینجا کسی کاری برا کسی نمیکنه خودت دس به کار شو(sm120)
تو بحث عرضه توانایی هردومون در یک حده(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خودش یک تفاهم محسوب میشه(sm2)