مجابش کردن مهدی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مجابش کردن مهدی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر میخوای بیاری خشگلشو بیار
مثلا اون دختری که تو ویدیو تقدیر بود @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریحانه پارسا چیه آخه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوامل کیا هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین قربانپور که نیست
ریحانه پارسا چی میگه(sm25)
من اولش شوکه شدم گفتم حتما با هم فیلم سینمایی بازی کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی بدتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Lyrics: amin_musica
Music: hosenmusic
Arrangment: miladvevo
Mix & Mastering: mohamadfalahireal
Producer : behdadkamvari
Actress: reyhaneparsaj
ببین طرف چقد خزه که vevo گذاشته اخر آیدیشنقل قول:
کاش میشد عقل شادمهر ریست میشد ....
واقعا نمیدونم چی بگم ...
یه زمانی با افتخار می گفتیم فلانی، آهنگ شادمهر اومده ، لطفا گوش کن و لذت ببر ...
الان میگم، فلانی ، لطفا شادمهر گوش نکن دیگه ....
تهی زیر پست رادیو جوان کامنت گذاشته "چی شد دلت خواست؟"(sm2)(sm2)
نقل قول:
بسی تاسف است(sm54)