اینجا تو ماشینا هایده و مهستی پلی میشه نمیدونم اونجاها دیگه چجوریه
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا تو ماشینا هایده و مهستی پلی میشه نمیدونم اونجاها دیگه چجوریه
خب چیکار کنم باید به دلم بشینه قبلیا نمی نشست (sm2)اما این میشینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی اونقدری که با بازار خرمشهر معروف شد با این اهنگای مثلا راکش هیچ کاری نتونست بکنه
ما رفتیم خدافظ
ریدی. جوابی نداشتی بدی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا ؟ شیافت نکردم ینی ببخشید چایی نخوردی که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه خودت فهمیدی چی گفتم بهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خودش که فرانسوی نیست ! ایرانیه ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان اسمش هم فرانسوی نیست ! (sm51)
" فرانسوی طوریه " یعنی مثله اسمای فرانسویه ! مِثل ! خخخ ! (sm2)
یزدانی با چاوشی قابل مقایسه نیست (sm50)ولی چاوشی رو هم خیلی بزرگش کردیم واقعا (sm50)
من جُز سوزش چیزی درت احساس نکردم. تو مگه از تکون بده و کیون قر دادن آرش حمایت نمیکنی؟ دیگه بازار خرمشهر ازون کسشرتر نیست که. گفتی صدای چاوشی شنیده نمیشه، گفتم همین کجایی اندازه صدای هر چی خواننده که اسم بردی تو این یک سال شنیده شد. نگفتی چه اهنگایی تو ماشینای مردم می شنوی. حتما آریان گوش میدن یا الان دوران رضا یزدانیه، ملت تو ماشینشون یزدانی گوش میدن.نقل قول:
میدونم با نامجو یه فیت ول داده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلمانیه یا اتریشی شایدم لهستانی (sm120) چون اینا کِر دارن (sm120) s هم واسه قیشنگی میزارن اولش(sm120)