[QUOTE=biseda;901570]بیخیال دادا
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=biseda;901570]بیخیال دادا
خطای انسانی رخ داده...(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اینم موزیک ریتمیک به همراه ویدیو( تیزر) که خبرشو قبلا داده بودم
(sm19)من جا داره از شادمهر عزیز بخاطر انتخاب ریحانه جان تشکر کنم واقن پروپاچه این سوگلی حیفه دیده نشه (sm128)
از این بهتراش هست آخه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب نه این حیفه (sm59)اینهمه خارجکی نشون دادیم چی شد بذا این وطنیا دیده شن من نمیدونم چرا اینقد به این بدبخت تو ایسنا فوش میدن عکسا خوشگل میگیره نازم هس استایلم میزون تو خارج قربون صدقه اینا میرن دیوثا اینجا ریختن فوش میدن اسکلیم بخدا ما ایرونیا (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجب از اینورا (sm127)
چطوری رفیق قدیمی (sm134)
اقا خیلی خوب بود خدایی، بعد از مدتی اهنگای چرت و پرت. اینقد ناشکر نباشید
کار به این خوبی رو بخاطر ریحانه پارسا زیر سوال نبرید
لامصب چه کردی که دلمون واسه میلاد هاشمی هم تنگ شده ... میگن علت حمله ی قلبی مارادونا دیدن تیزر شادمهر بوده