آره خداییش آقا وحید راست میگن
نمایش نسخه قابل چاپ
آره خداییش آقا وحید راست میگن
میترسم بلای بایرن پارسال سرمون بیاد ما اگه بردیم با اختلاف زیاد میبریم ولی اگه باختیم با اختلاف زیادم میبازیم با این هافبک ها ......گودزیلا خاوی مارتینز رو بازی نداد این بلا سرش اومد ما خدیرا رو بفروشیم کارمون زاره تونی کروس و ژابی الونسو نمیتونن فقط وظیفه دفاعی انجام بدن ........میگن خرید بعدی فالکائو هست احتمالا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه راست میگم... حالا در کدوم مورد؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sarina68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کروس که قبلا هم گفتم بازی دادنش تو پست هافبک دفاعی دیوونگیه... لوو این اشتباهُ اول بازی آرژانتین کرد که به سبک ایارا یه پاس گل داد به هیگی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب هافبک دفاعی لوکا+ ژابیه احتمالا... البته بدبختی موقعیه که پای ایارا بیاد وسط...
در مورد مهاجم هر سه تا گزینه ای که بحثشون هست موافقم...
(sm120) دوستان کش رو پاک کنید دوباره بیاید سایت درست میشه
نشد (sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت نگو.. هیچ ربطی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من با خرید جیمز نیازی به مهاجم نداریم(sm25) اگه خدای نکرده یکیشون مصدوم شد میشه جیمز رو ببریم نوک حمله ایسکو رو بزاریم بجاش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخالفم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید احتمالا سیستمو عوض کنه(sm29)من فک کنم برمیگرده به همون 4-2-3-1 (sm55)نقل قول: