ديوث ازدواج سفيد بكني يهو ديدي زنه سفيدت هرشب رفت با يه مرده سفيد
نمایش نسخه قابل چاپ
ديوث ازدواج سفيد بكني يهو ديدي زنه سفيدت هرشب رفت با يه مرده سفيد
(sm2)
آلبوم شوک فرزاد فرزین کسی 320 لینک داره ؟؟
اون دیگه مشکل خودشه مشکل من نیست
اگه ازدواج سفيد كردي و طرف مال بود يه ندا بده
فقط يه سوال مشكلي نداري منم بعضي شبا بيام خونتون؟(sm2)
بيام كاري به تو ندارم فقط قربون دستت بايد بري شب رو كاناپه بخوابي اتاق نميشه بياي
نه عزیزم
چون دوست دشمن است شکایت کجا برم
من پسر داییم میگه من زن بگیرم اول بهش میگم این رسول دیوث قصد کردنت رو داره حواست باشه (sm2)
هااااا دمت گرم پس ايشالله مزاحم ميشم وقتي ازدواجه سفيد كردي(sm2)
فقط حواست باشه انتخابت صحيح باشه فقط داف
حسم میگه کیسه فاجعه بار میاره فردا(sm120)
عادل شیحیشونم که میگن مصدومه(sm70)
چیز کلک بازی کیسه ها قبل دربیه (sm2)
Ok خبرت میکنم
حالا خوبه هر سال یکی از کاندیدهای سقوط بودید
(sm2)چاک بگا رفت
تیم ما از پایین جدول خودشون کشوند هم تراز کیسه کرد داره صدرشو میگیره شما که اون بالا بودید چه گوهی میخورد کیسه (sm2)
حالا بماند داورا اگه درست قضاوت میکردن از همون اول بالا بودیم (sm70)
آقا آلبوم شوک نبود 320 ؟؟
ما که به اول و دوم بودن عادت داریم شما آرزتون این بوده
(sm50)
برم زیر باران یه نخ سیگار دود کنم و قدم بزنم (sm27)
اگه تلگرام داری برو تو کانال خودش کل آلبوماش رو 320 گذاشته
ها دمت گرم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکی هست نمیزاره فاجعه بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون آلبوم که من میخوام رو برعکس 128 گذاشته (sm2)
کوشان قطارو کی میده بیرون (sm98)
بعیده بده بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خوزستانم مساوی کرد با نفت
به امیر بگو اگه نداشت من برات میگیرم از بیپ تونزنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیپ که خودم پولشو دارم حسابم شارژه میترسم کیفیتش شخمی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اول ی تراک بگیر ببین کیفیت چطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ فرقی بین 128 با 320 تو آلبوم خواننده های داخل ایران نیست اگر هم باشه چیزی زیادی دستگیرت نمیشه
بیخیال ارزش نداره واسش پول خرج کنم 192 دارم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همین که استاد فرمودندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط آهنگای یزدانی ارزش دانلود با کیفیت 320 داره و بس (sm59)
اونارو باید wav و flac گرفتنقل قول:
مخصوصا یخبندون های چشمات و گرامافون و حیف (sm50)
برو ای زاهد خودبین که به چشم من و تو
راز این پرده نهان است و نهان خواهد بود ... (sm50)
من که همش رو اورجینال دارم - سی دی رو میزارم گوش میدمنقل قول:
تو سیستم هم 128 دارم که گوش نمیدم
ولی من آلبوم های چاوشی رو flac ریپ زدمنقل قول:
واسه چاوشی هم همین برنامه است سی دی اورجینال رو گوش میدمنقل قول:
تو سیستم 128 دارم