ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری دد مورد این دو البوم بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری دد مورد این دو البوم بدید
ممنون میشم اگه اطلاعات بیشتری در مورد این دو البومی که داریوش اماده کرده بدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید فرزاد فرزین به نام لعنتی به زودی...
آهنگ جدید ماکان بند به نام به لحظه نگام کن به زودی ...
آهنگ جدید هوروش بند به نام تو مرا دیوانه کردی به زودی...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عرض سلام خدمت همگی.ماکان بند تک اهنگاش خیلی بهتر و زیباتر از البومش بوده...
دوشنبه ساعت 9 شب
سروش هنوز موفق به اخذ مجوز البومش نشده ... سعید زمانی و بهنام کریمی و استاد رادمنش و احتمالا مجید رضازاده اهنگاشو ساختن و تنظیم کردن ولی فعلا خبری نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran7890 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم با اهنگسازان و ترانه سرایان خوب همکاری کرده باشه ... اولش ناراحت بودم که چرا با افراد ناشناس همکاری کرده بعدش که یاد البوم دنیای این روزای من افتادم که داریوش از اشخاص معمولی اما با استعدای مثل روزبه بمانی و علیرضاافکاری چه اسطوره هایی درست کرد امیدوار شدم و مطمئنم با هر کی همکاری کرده باشه البومش قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]