جانم بابک مافی هم مهران خالصی تو آلبومش هست هم اشکان آبرون - البته سردار قلم استاد مرتضی قلی هم حضور داره
نمایش نسخه قابل چاپ
جانم بابک مافی هم مهران خالصی تو آلبومش هست هم اشکان آبرون - البته سردار قلم استاد مرتضی قلی هم حضور داره
علت این سکوت خبری محسن چیه کسی خبر داره ؟>؟؟؟
حتما قطعی نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba182003 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آلبوم بابک مافی راضی ام (sm59)
نخیر نمیشه که نمیشه
ممکنه مشکل از وین باشه ؟ از سافت گرفتم
الی خاک بر سرت ..
بابک معافی اومده بعضی آهنگاش قشنگه .. (sm74)
نمودین منو هی سینجول سینجول سینجول سینجول ..
هزار بار گفتم حالت uefi باس هارد فرمت کنی حالیش نمیشه باز گذاش رو mbr ..
تو نموده خدایی هستی
بعد میره تو بایوس میذاره رو uefi میبینه عععع چرا ویندوز بالا نمیاد ..
اون برای gptهستش چه ربطی داره مگه من دفه قبل uefiنصب کردم هارد فرمت کردم نادوننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو دیوس بت گفتم میخوای نصب کنی بم بوگو بت بگم ..
ایران رید
سینجول خیلی دیوسی بخدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]هميشه حسم به اين مرد متفاوت بوده و هست خوش سليقه ترين افكار و ايده هاي موسيقي رو هميشه تو ذهنيتش پيدا ميكنم كسي كه از روزاي اول كارم هميشه بدون ذره اي انتظار هر چي كه داشت رو ازم دريغ نكرد و هنوز هم همونه همون ادم ناب قديمي ، مثل برادرِ نداشتم دوست دارم مرسي كه ديشب اومدي و يه شب بينظير رو باهم ساختيم دادا بهروز ، تازه كنار دستشم يكي از اون خواننده هايي كه شايد به تعداد انگشتاي دستم نظيرش رو نديدم نشسته كه كارا و سوپرايزهاي جالبي داريم براتون رفقا ... به همراه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ديشب كه جاي همه خالي
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میخوای حالت uefi نصب کنی یا نه !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شی شیه باز توره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها این الان دنیای هنره .. :l
مذخرف نگو الان مشکل اینه که بوت نمیشه مگه میخوام کار جدیدی بکنم میخوام وین عوض کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب وقتی گذاشتی رو uefi بوت نمیشه دیگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اینجا بت بگم سخته خب ..
اون خودش uefiهسنقل قول:
خب میگم درکه دیگه بقیه هم همینکارو بکنن چون uefi خیلی تاثیر داره تو سرعت بوت سیستم مخصوصا ..
نقل قول:
خب یه برنامه بت میگم سریع اجرا کن نشان من بده ..
الی اینو نصب کن اجرا کن یه عکس به من نشون بده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار بود شب ساعت 10 باشی که نبودی به هر حال ریدی
مُرد ..
اخه این دیدن داره مرتیکه اعمق با نرم افزار خودم اجرا کردم از این بهتره
الی باید بگم ریدی ..
تا حالا صدبار اینجوری وین عوض کردم فلشو بوت میکنی اون لامصبو میذاری بوت اول تمام
نمیدونم چرا داره بازی در میاره
الی یه عکس از تنظیمات بایوس هم بتونی بدی دیگه کارت حل شده س ..
مشکلت مشخصه شی شیه ..
با این برنامه refius هم اشتباه ایجاد کردی تازه ..
بوت اول میذارم فلش سیو میزنم تاثیری نداره مث گاو میاد تو محیط ویندوز اصن اون جمله اینتر د کی هم نمیاد
چن مدل بوت کردم فقط اون عکس صفه قبل نیس تو بگو چجورینقل قول:
عکس نمیونی بدی از بایوس !?؟!
چون خیلی مهمه باید ببینم کدوم حالت uefi هس ..
میر انجمن کیفیت رو داشتی (sm59)