ممر تو ینی میخوای یدون ضدای سینجول آلبوم بدی .. (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممر تو ینی میخوای یدون ضدای سینجول آلبوم بدی .. (sm70)
(sm27) امرو اصا نخوابیدم چشام خسته س ..
(sm50)اگه هزینه تولید باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افکارم پر هزینس . حالا کمترینش واسه آلبوم اوله که هر کار 5 تومن میانگین در میاد تولیدش
(sm70)توام بیا زیر صدا بعد قهر کنیم مثل یگانه و محسن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زیر صدای تو بخونم الدنگ .. (sm70)
(sm50) دقيقا مشكل اصلي همه افرادي كه به نوعي ميخوان نبوغشون رو معرفي كنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چه موسيقي يا هر هنر و فن ديگه اي..
فقط ميتونم بگم ايمان داشته باش و منتظر معجزه هم نباش.. چنگ بزن به هر چيزي و هر راهي كه ميتونه كمكت كنه..
(sm50)اصل حرفو زدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تلاش خودمو می کنم، خلاصه روی زمین نمیمونه
(sm50)(sm10)نقل قول:
این سایتایی تبلیغات میزنن ما اسپانسر میشیمو اینا زنگ زدی ؟ به کار نمیاد ؟ (sm120)نقل قول: