(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجمش زیاده ولی هر آهنگی 40 یا 50 مگ
عجب کسخلی هستی تو (sm2)خو دیوث ریپ کن با کیفیت بالا که دیگه مجبور نشی سیدی رو بندازی بالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست سینجول رو از پشت بستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا که مرهم فریاد بود ...
Gelayeh#
dariush#
(sm2)
18.04.2016
Enrique#
New_Track#
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه مگ به مگ هارد لپتاپ برنامه ریزی دارم - تنها آلبومی که با کیفیت Wav دارم آلبوم درخیال شجریان تشریف داره - بعد یه سیستم خریدم 1 میلیون و 200 هزارتومن باید ازش یه استفاده ای کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه کاری نداره ! یه هارد اکسترنال 2 ترابایت بگیر کارت حل میشه بعدشم حالا نمیخواد Wav کپی کنی تو سیستم همون 320 هم خوبهنقل قول:
اینم از تراکتور همه چی به نفع پرسپولیس و استقلال
هارد اکسترنال1 ترا هم هست ولی توش پر فیلم تشریف داره از دوستان اهل دل بگیر تا فیلم های کلاسیک هالیوودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
آقا کسی نفهمید اسم اون دختره تو تیزر آلوم بنیامین چی بود؟
شکوفه عندلیبینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو لااقل آدم باش... و همچنان بمون آدم...نقل قول:
ملت امروز اخلاق و رفتارشون یه چيزه فردا یه چیز دیگه
امروز نظرشون یه چيزه فردا یه چیز دیگه
ریدم تو ثبات شخصیتشون (sm27)
اوسکولمون کردی ؟ همچین اسمی وجود نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل باران بهاری که نمی گوید کِینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی خبر در بزن و سر زده از راه برس... (sm50)
رسول منشی تو هنوز تو کف اون دختره ای ؟! یه 17 ساله که معروفم نیست معلوم نیست چه شکلیه اونجوری رید بت وای به حال این دیگه (sm30)
به مادرم بگین قفس شکسته و پرنده پر زده
به مادرم بگین بهار اومده جوونه سر زده ... (sm50)
ای بابا گول بخور دیگه (sm2)چرا گول نمیخوری یکم بخندم (sm2) اما خدایی تابلو نبود نگو که فهمیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین کی داره میگه خسیس (sm120)
مرد حساب من چهار تا کارمندو نمیتونم جمع کنم با فلاسک چایی و کیسه قند میان سر کار ، اونوقت برم خالج (sm2)
نه بابا کجا رید خیلی هم محترمانه بلاک کرد (sm2)نقل قول:
از دیشبم رفت به تخم چپم دایورت شد (sm2)
فردا بدجور میبریم (sm120) یکی خواب دیده خواباش رد خور نداره به خدا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فک کنم تو عکستو نشون هر کی میدی دوپا داره دوپا دیگه غرض میگیره الفرار (sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر یه بار یه دخترِ اومد در مغازه ام گفت برام آهنگ های بتهوون رو بریز من چندتایی داشتم ریختم براش
دو روز بعد اومد گفت آقا این چرا شعری نمیخونه من دارم تو یه همچین جایی کاسبی میکنم
کسخل دوبار با هم رفته بودیم بیرون کجای کارینقل قول:
این که چیزی نیست یه بار پرونده گم شده بود از صبح تا شب داشتیم دنبالش میگشتم آقا طرف گریه گریه که کجاست آخرشم معلوم شد خونه جا گذاشتهنقل قول:
مثه خانم شیرزاد ساختمان پزشکان آی کیو در همون حد . اشک دم مشک
با همچین اعجوبه هایی کار کردم خوبه دیوانه نشدم تا الان(sm120)
خسته تر از همیشه از راه میرسم (sm50)نقل قول:
امشب ساعت 22 ..
امیر بی گزند ..
آخه پارسال گفته بودی قیافه م شبیه این سرخ پوستاست خودت گفتی تو تاپیک با جنبه ها (sm2)نقل قول:
(sm155)
(sm2) باز صدا قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول 10 تومن بدهکاریا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب امیر ارجینی به همراه حسین غیاثی و میثم یوسفی میان ساعت 25 ..
ازت اجازه گرفت بلاک کرد؟! (sm98)نقل قول:
می آیند ، می مانندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادتت می دهند و می رَوند
و تو در خود می مانی ...
و تو تنهای می مانی ... (sm25)
امشب عباس معصومی برای اجرای چیکو چیکو چیکو چیک چیک میاد خندوانه
اصن هرچی کیون لقش ولش کننقل قول:
ای دل فلاش مکن
فتنه و پرخاش مکن
(sm118)
مملکت نیست که قبرستون نخبه هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا...نقل قول: