فربد جان یه سری مسایل اون زمان بود که خیلی جدی بهش پرداخته نشد شادمهر تو اون مقطع جدا قصد خداحافظی از موسیقی رو داشت و اینو من خودم شنیدم اونم از منبع مهم اون زمان یعنی امیر فرشباف ... واسه همین تیم امیر فرشباف که جدا از خوب یا بد بودنش واقعا طرفدار شادمهر بودن خودشون تصمیم گرفتن برای انصراف شادمهر از این تصمیمش انگیزه ی اونو دوباره بهش برگردونن و پیشنهاد آلبوم تجربه کن رو دادن که انصافا بعصی کارهای خوبم توش بود در ادامه شادمهر خودش از این همکاری سر ذوق اومد و تصمیم گرفت چند کار جدید و بعضی از کارهای حذف شده ی آلبوم تجربه کن رو در قالب آلبوم تصویر پخش کنه خوب ماها هم از قدیم طرفدار شادمهر بودیم دوست نداشتیم شادمهر خداحافظی کنه و گرنه همون موقع هم تو کتمون نمیرفت شادمهری که ۲۰ ساله خودش موزیکهاشو میسازه کاراشو بده بقیه بسازن و فکر میکردیم با دادن دوباره ی انگیزه ای که بهش دادن خودش دوباره دست به کار میشه کما اینکه برای کار تکرارم نکن وقت طولانی رو صرف تنظیم ارکسترالش کرد همون موقع فرشباف دوباره مجابش کرد برای آلبوم تصویرم کار بسازه چون از اولشم هدف همین بود که به خودش بیاد این ماجرا گذشت تا اینکه یهو فرشباف از برنامه ی شادمهر حذف میشه و کلا کارها رو بهداد انجام میده و بهداد تنها دغدغه ش در آوردن پول از کنار اسم شادمهره و برعکس فرشباف که میخاست شادمهر رو دوباره تبدیل به همون برند سابق کنه بهداد تصمیم میگیره از شادمهر بیزنس کنه و میاد تا میرسونش به اینجا که دیگه لب مرز نابودیه ... تموم ماجرا رو گفتم تا بدونی اون موقع که من از بعضی کارها حماییت کردم داستانش فرق میکرد ... اگه یادتون باشه همین چند وقت پیش اینجا گفتم شادمهر چند تا کار خودش ساخته و تنظیم کرده و البته یه کارم واسه ابی ساخته و تنظیم کرده همه ی این خبرا رو از فرشباف گرفتم ولی جالبه که فک کنم اون کارها باید از کانال فرشباف میومد که فعلا ارتباطشون مسدوده و نمیاد و کارهایی داره میاد که مستقیم با نظر بهداد و رادیو جوان و مافیای اطرافش مثل ایمین و اینا هستن پخش میشه ... الانم دیگه فرقی نمیکنه کی مقصره یا چی باعث شده به اینجا برسیم ولی باید یه کاری کنیم تا شادمهر نابود تر از این نشه با ادامه ی این روند احتمال همکاری شادمهر با مهراد جم هم حتی میتونه باشه و اصلا هم جای تعجب نداره ( من فقط حقایق رو گفتم و اصلا کاری ندارم فرشباف آدم خوبیه یا نه )