(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودم ولی خسته بودم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودم ولی خسته بودم (sm120)
خیلی کار سختیه خب یه دونه پریز بگیر بزن سر سیم ضرر نداره در عوض شاید مشکل از سیم تلفن اتاقت بود گشاد بازی درنیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گفتی من میومدم برات منقل رو جا به جا می کردم خسته نشی (sm2)
دهنت (sm2)نقل قول:
بچه ها کم میگن توام کمکشون میدی (sm2)
همون دفه قبل که خیلی ریده بود عوض کردم جاشو فرقی نکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیم کشی داخلی موردی نداره به نظرم
سیم کشی تو حیاطم یارو اومد از پول که بدش نمیاد کابلو عوض نکرد ! گفت این خیلی کیفیتش بالاس از این کابلا نیس الان همون درگاهها شو درس کرد وضعیت بهتر شد ولی الان باز برگشته روزی چهار پنج بار قط میشم
(sm172) اینقدم تو این کارای با سیم ضعیفم دو تا سیم پیچ سه ساعت طول میکشه درس کنم (sm2)
صابر مواظب خودت باش
یک محموله مواد منفجره توسط نیروهای اطلاعات **** ثارالله سیستان و کرمان، در کرمان کشف و ضبط شد.
به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی **** ثارالله استان کرمان، در یک عملیات مشترک توسط مراکز اطلاعاتی **** ثارالله کرمان و سیستان و بلوچستان یک محموله مواد منفجره، تجهیزات انفجاری و جلیقه انتحاری در کرمان کشف و ضبط شد.
این نوع مواد توسط گروهکهای معاند در عملیاتهای تروریستی علیه گشتیهای نظامی و تجمعات مردمی استفاده میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها خودشون مواظب منقلن ! (sm2)
آرمین یه کم از خودت بگو !
یه کم از تارا بگو ! (sm81)
یه کم از ویدا بگو ! (sm81)
نقل قول:
به قول امیر خودم خسته مثل بز (sm120)
تارا و ویدا هم که (sm74)
تارا (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرمون هم خطری شد الی ! (sm74)
آرمین طرف میدون شورا نرو !!! (sm59)