با توجه به استقبال عموم عکس های بیشتر و با کیفیت تر در راه است (sm2)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
با توجه به استقبال عموم عکس های بیشتر و با کیفیت تر در راه است (sm2)(sm50)
کی بگفته تره کر
کی بیگیفتم بیخبر
من ایته یار دیگر
همه تی دشمنیدی
خواییدی کی مره یار
تاودید از تی نظر
(sm50)
دیوث با این لباسش (sm2)
ممه رو لولو برده ...
آلبوم شهرزادو گذاشتن آیتونز (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد چرا اخ شد باز ؟؟
خودش دوست داره هی بن بشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه ندیدی یه عکس مذخرف گذاشت و شکلک گذاشت رفت انگار خودشم میدونست میخواد بن بشه (sm2)
چره از من دیلگیری من گنایی نارمه
بوخودا من تی عشقه یار به می دیل دارمه (sm50)
(sm50)
چراااااااااااااااااا ؟ به من چه که مم-ه هاش معلوم بود من خودم اول نفهمیدم
من یه کاربر مطیع قانونم - میرانجمن منو از بن درار (sm176)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad14 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل روزنامهها، اول همه را سر كار ميگذارند
بعد آگهي استخدام ميزنند
بچههاي وظيفه، يا شاعر شدهاند يا خواننده!
خدا را شكر در خانه ما، كسي بيكار نيست
يكي فرم پر ميكند، يكي احكام ميخواند
يكي به سرعت پير ميشود
و آن يكي مدام نق ميزند:
مردهشور ريختت را ببرد
چرا از خرمشهر، سالم برگشتي؟!
برو ای گدای مسکین و دری دگر طلب کن
که هزار بار گفتی و نیامدت جوابی ... (sm50)
هر ساعت از نو قبلهای با بت پرستی میرود
توحید بر ما عرضه کن تا بشکنیم اصنام را ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت ..
دو روز پیش ندیدی مگه امیر 2 تا ترک قربانی رو گذاش گف از اینجاس ..
تو هم زدی سایتت دیوث ..
دیوث سینجول برو بگرد برام پیدا کن ناموسا 16 تومنم ازونور دادم بت با این میشه 26 تومن این 10 تومنم نشه مث اون سری ها (sm2)
جانم عمو حسینم اومد (sm51)
(sm2)
تو چرا خفه نمیشی ..
وایسا ببینم یعنی این 10 تومنم رفت ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا گول بمالم بهت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک خسیس.. همین قهوه هم فکر کنم سر قرار تبدیل به اب معدنی میشه(sm2)
امشب باهاش پیتزا خریدم خوردم با نوشابه ..
اینجا(sm120)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوفتت بشه دیوث برو پیام دادم بت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک دریوزه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا بودی تا حالا ؟ (sm142) میدونی چقدر دلتنگت شدم امروز (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی همه زندونیای بی ملاقاتی ... (sm50)
اتفاقا منم دولم برات تنگ شده...دستت رو بزار رو دیوار.. امیدت به خدا باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی من روت خوابیدم چطور دستمو بزارم رو دیوار (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلوغ نکن (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm173)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبی رسید که در آرزوی صبح امید
هزار عمر دگر باید انتظار کشید ... (sm50)
میلاد میشه خواهش کنم که bold نزنی این عادتو ترک کن خیلی میره رو اعصابم
میتونی خواهش کنی
منم میتونم بگم نمیشه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول فیلم خوب تو این دو سه هفته ی اخیر چی اومد برم بگیرم
(sm1)(sm39)نقل قول:
هادی ....
از ک.ون خر افتادی
نگران باش حل نمیشهنقل قول:
داش موری خیلی کوچیکتم (sm176)