کرمان نیستم فعلا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کرمان نیستم فعلا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تارا کلا کرمونی پسنده (sm59)
پدرش یکی دو ماه پیش اومده بود دانش گاه باهنر رفتم دیدمش !
خدا بود (sm50)
مکتب سقا خانه مکتب مدرن مذهبی (sm50)
امیر تاپیک امین عنوانش ( منتشر شد رو یه ت جا انداختید البته چیزی نیستا یه وقت بی احترامی نشه ، گفتم بگم ) (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پُت ریز کِردم (sm138)
قرون در مابین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال می کنی خود من رفیقی ؟ (sm59)نقل قول:
چی میگی ور خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمین می گم نیستی !
می گی خسته ام !
(sm19)(sm59)نقل قول:
(sm50)
بارانو میگم که هستم ... (sm120) منتها کرمان نیستم (sm120) و در مجموع خستم (sm120)نقل قول: