حسش می با باشه نی (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسش می با باشه نی (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها ! ها ! (sm59)
فقط تویَم مِث " زاغو " سگ اخلاقی (sm2)
(sm81)
منم یه بار همین بلا اومد سرم سیمارو تمام چک کردم اونجاهایی که قبلا با چسب وصل کرده بودم به همدیگه بازشون کردم و دوباره وصل کردم گفتم شاید اینا قطع شده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد رفتم تو جعبه تقسیم داخل کوچه در نداره باران خورده بود زنگ زده بود رفتم تینر و یه مسواک آوردم نشستم تمیزش کردم بعد با یه چیزی بستمش که دیگه باران نخوره الان ازون موقع تا حالا یه بارم قطع نشده (sm120)
توام اگه میتونی اون درگاهتو یه خورده دستکاری کن شاید بهتر شد
گم ورو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شعر رو بفرست موزن بخونه (sm2)
(sm2)اون قسمت "و در مجموع" رو یه لحن بزاره روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چتو شدی مگه ؟ خوبن سلامتن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دایرت المعارف کرمانی رو بیارید بچه ها بخونن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هِچی بابا شاش داره (sm2)