نظر محترمانه ای دادی متشکرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نظر محترمانه ای دادی متشکرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خواننده های داخل ایران فقط و فقط امین حبیبی و علی عبدالمالکی گوش میدمُ بس والسلام (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میلاد من چند روزه می خوام بهت بگم : (sm51)
من تو رو به طرز عجیبی دوست دارم ! جدی می گم ! (sm127)
دور از تمام مسائل ژنسی !
من کوچیکتم (sm46) - جسم ناقصی دارم جان ناقابلی دارم (sm176)نقل قول:
گستردگیِ هوادارای این دوتا خیلی فرق می کنه (sm98) یزدانی هم چیزی جز تکرار نداشته تو این یکی دو سال . فقط شعرای روشن فکری انتخاب کرده و نتونسته روشون ملودی بذاره . کارای زیاید تو دنیا فقط شعرو خوندن بدون ملودی خاصی ولی ایدئولوژی پشتش بوده . این ایدئولوژیش فقط گفتنِ کلماتِ عجیب غریبه . هیچ اتفاقی رو هم نتونسته رقم بزنه با این کاراشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایکل جکسون هم هرنوع سبکی بگی کار کرده ، ولی تمامِ بزرگای موسیقی دنیا هم دوسش داشتن . اگه الان بود شاید با پیت بال هم فیت میداد..ولی با اسلش هم کار کرده .. ربطی نداره حرفت . اینجا ایرانه. یزدانی هم داره پاپ میخونه که بتونه کنسرتاشو پر کنه. راهش همینه نه چیز دیگه
هر چقدر هم که ملودی هاش از نظر یه سریا ضعیف باشه باز با تنظیم های خوب و اجرای خوبش جبران میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میگم دیگه این دوتا اصلا با هم قابل مقایسه نیستن - چاوشی هم اگه میخواست کنسرت بده مجبور بود واسه پر کردن سالن همه مدل آهنگی بخونه
(sm120)
خدایی اجراهاش خیلی باید بهتر باشه (sm98) وکالِ خاطراتِ مبهمو اصلا نمیتونی با این دوتا آلبوم آخر مقایسه کنینقل قول:
تواناییشو داره ولی فقط اداست نه صداسازی
اتفاقا برعکسه ، وقتی کنسرت نمیذاری باید سیاستت جوری باشه که بتونی ایدئولوژیتو ادامه بدی . واسه همین کجایی رو هم میخونی و 50 منیلیون میگیری ، کارت هیت میشه و در نتیجه مردم میان آخرین اتوبوستم لای آهنگات گوش میدن . هوشیاری این
زدی به هدف (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کار کارن رو نمیشه با بقیه مقایسه کرد کارن میتونه از چوب خشک خواننده بسازه - ایمان داشته باش همونایی که کجایی و افسار و دیوونه رو گوش کردن آهنگای آلبوم اصلا براشون قابل قبول نبودنقل قول: