پس شایعه نبوده و درسته
تاسف و تاسف و تاسف
اسطوره شدن سخته ولی اسطوره موندن .....
حمایت کنید عزیزان ، مثل همیشه حمایت کنید ....
اگر سایت شرط بندی شادمهر بیاد بالا، هیچ تفاوتی با تتلو نداره دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
پس شایعه نبوده و درسته
تاسف و تاسف و تاسف
اسطوره شدن سخته ولی اسطوره موندن .....
حمایت کنید عزیزان ، مثل همیشه حمایت کنید ....
اگر سایت شرط بندی شادمهر بیاد بالا، هیچ تفاوتی با تتلو نداره دیگه
کنسرت نمیتونه بذاره مجبوره سایت شرطبندی راه بندازه
ساده بگم آقا زاده جمهوری اسلامی شادمهر رو خرید
این کجاش شبیه هم بود؟؟؟ واسه فالوور و بازدید چه چیزایی خورد ملت میدند... اصلا چرا وقتی شادمهر آهنگ میده همه میگردند ببینند میتونند یه چیزی از توش دربیارند؟؟ خب معلومه بالابردن بازدید و کامنت و لایک حالا به هر قیمتی.من از آهنگ دفاع نکردم فقط گفتم شبیه نبود لطفا به دوستان برنخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور و برش در حال حاضر تا دلت بخواد فرصت طلب هست که اونو به این روز انداختن و به این راحتی این فرصتو از دست نمیدننقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا خودش هم عقلش رو از دست داده، وگرنه کسی که 20 سال تو اوج بوده و اسطوره خیلی هاست با خودش اینکار رو نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
این آهنگ چیه شادمهر خونده لعنت به مافیای اطراف شادمهر ( آهنگ را در ماشین پخش و موقع بارون استوری میکند(sm59)(sm70)
من که بعید میدونم شادمهر سایت شرط بندی بزنه
ای بابا(sm74) نکن این کارو...
با این تفاوت که تتلو خودش کاراشو میسازه اما شادمهر گشاد کرده...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]