(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
عزیزم فک کنم ارتباط شادمهر و مونتیگو که گفتم پیدا کرده باشی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم متوجه نشدم منظورتونقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید حمید غلامعلی، کار محمدرضا چراغعلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یاد دهه ۷۰ افتادم قشنگ(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگه نیما جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش شادمهرم با محمدرضا چراغعلی کار میکرد
اون موقع البوم پر پرواز رو کار کردن که شد علامت سوال
اگه الان همکاری میکردن چه کارایی رو میشنیدیم
واقعا چرا داره هنر خودشو نابود میکنه
مشخص شد که ایمن یه رابطه ایی با ریحانه داشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به فری خان(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم و دلمان روشن (sm127)
ببین پسر خوب من بیشتر از ۱۰ ساله توو این فرومنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعالیت دارم و یادمم نمیاد با کسی جر و بحث کرده باشم توام سعی کن خوشمزگی نکنی چون من آدمی نیستم که شخصیتمو بخاطر این چیزا بیارم پایین و شروع کنم به جر و بحث.
در ضمن اینقدر شایعه سایت شرطبندی راه نندازین شماها مثلا طرفدارید!
خبری از سایت شرطبندی نیست اگه همه چی درست پیش بره دوشنبه اعلام خواهد شد.
یعنی دوشنبه قراره خبری باشه، ولی شما میدونی که سایت شرط بندی ای که میگن الکیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حدست اینه که واقعیت نداره؟