بایوس مگه یکی دو جملس این از این جدیدا هم هس کلی قرتی بازی داره دیوث
نمایش نسخه قابل چاپ
بایوس مگه یکی دو جملس این از این جدیدا هم هس کلی قرتی بازی داره دیوث
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل فقط از اون نی خود هاردت باید درس شه ..
هارد من درسته چن ساله همینجوره تف نده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون حالت uefi اینا داره به من نشون بده بحث نکن دیوس ..
الی دیوونه م کردی چرا گوش نمیکنی به حرف ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چی میگی آخه زبون بسته اینا چیه میذاری ..
از کجاش عکس بگیرم
همونجا که میری حالت بایوس قسمت بوت میزنی رو uefi یا lagency ..
اخه اونم یه قسمت نیس که خیلی ساده ای
زر نزن مدل مین رو بده ..
h81m-c
asus
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم از یوتیوب میبینم ..
همون موقع که رفتم تازه داشتن براش بار خالی میکردم وایسادم تا بار رو شمرده و تحویل گرفته
عجب پخش خوبیه دنیای هنر
احساس پاک ... (sm118)
الی خب حاضری شروع کنیم !?؟!
اون برنام ه ای که دادم رو وا کن ..
الی هستی !?؟!
بنال
باید هاردو تبدیل کنی به gpt ..
نمیکنم
برنامه رو وا کن رو دیسک کلیک راس کن یا از منوی سمت چپ یه گزینه هس ..
convert to GPT Disk رو بزن ..
نقل قول:
چرا اطلاعات از بین نمیره که ترسیدی دیوس ..
البوم تصویری «سرزمین بیکران» نخستین اثر تصویری رسمی «پرواز همای» از صبح امروز در سراسر کشور منتشر شد
آره خاک بر سرش شماره شو میگیرف ..
شاید یارو فقط بارکش بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلی نمیبینم اینکارو بکنم خوشمم نمیاد چن تیکه میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حالا باید 4ساعت اینو قانع کنم رو mbr هست تو چیجو میخوای uefi نصب کنی ..
پیرمرد بوده حدود 70 سال سن داشت عمرا اگه میدونست تو این کارتون ها چی هست (sm2)نقل قول:
چن تیکه میشه .. (sm77)
همونجوری که الان uefi هستم اسکلنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی این جملات الی رو بیاد ببینه میرینه اول به من ..
نقل قول:
چجور هستی هاردت رو mbr !?؟!
برای اینکه نیازی نیس حتمن gptباشینقل قول:
(sm2)
باشه من دیگه حرفی ندارم خود دانی ..
دیییییی وووووو نـــِح (sm50)
سر آلبوم یزدانی ساعت 9:30 رفتم مغازه به دختر فروشنده گفتم خانوم اگه الان آلبوم رو به من برسونی بهت 100 تومن میدم به برق عجیبی تو چشمام اومد زنگ هم زد که گفتن مشکل پیش اومده بعد از ظهر میرسه - کلا اینا انگار هیچکاره اننقل قول:
امیر هر وقت وقت کردی و حوصله اش رو داشتی آلبوم سرخانه و رهاوی رو بزن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]