اره دوسش دارم :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره دوسش دارم :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن پخ (sm2)
شاید هم 10 به 10 بشه (sm2)نقل قول:
پخ رو نخونده پاک کن لاشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)این کتابارو بزنیم فیس خوبه
(sm30)(sm2)نقل قول:
(sm2)لاشی تر از بازیکنای عربستان ندیدم دیوثا
ببینم رکورد ارجینی رو میزنه یا نه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)حیف شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی بچه ها بت تبریک گفتن (sm25)
(sm120)تمامی کتابها تبدیل به عکس شدند
(sm10)تنکیو فرام آل
خب تو که همه کتابا رو خوندی این انتقام و من از یاد ببر مال حسینه ؟
تو کتاباش که نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چند روز قبلش یه بحثایی می کرد. من شک ندارم کار خودشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکلی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو بینم ، چه معنی داره درست چند روز قبل اون عکس کاور آلبوم رو بزاری (sm59)نقل قول:
این ها تصادفیست؟! نه دوستان قطعا اینطور نیست (sm59)
(sm30)نقل قول:
(sm70)
(sm3)مافیای آستارانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکوه دوره ی مادی غم تاراج تیموری
چقدر نزدیک نزدیکی چقدر از دیگرون دوری
(sm50)
هر 2تا مال صفاس
ندیدی مگه تو نظات نوشتم
(sm50)
Chris Potter Underground Orchestra - Imaginary Cities (2015)(sm50)
همیشه شادیِ یکی
کابوسِ دیگری ست . . - برتولت برشت(sm50)
جز بی کلام اعصاب میخواد گوش دادنش (sm120)ولی فکر کنم بعد یه مدت بهم بچسبه.. تکنیکای ریزی داره ، نوازندگی اینا داره خیلی خوبه گوش دادنش. ریشه ی موسیقایی آدم قوی میشه
اسماعیل ایزددوست ،اولین خریدار باشگاه پرسپولیس:- این رقم 290 میلیاردی برای پرسپولیس واقعا کم است،
- الان بعد از چند سال به ایران آمدهام و می خواهم به کشورم خدمت کنم
- به هیچ وجه نمیخواهم از طریق باشگاه پرسپولیس بزرگ شوم
- امکانات باشگاه پرسپولیس زیر صفر است و این مساله جای گریه کردن داردصبح یکشنبه 21 دی اسماعیل ایزددوست، از سرمایهداران مقیم خارج از کشور به همراه چند تن از همراهان خود با حضور در مجموعه ورزشی «درفشی فر» از امکانات باشگاه فرهنگی – ورزشی پرسپولیس دیدن کرد.این متمول ایرانی، که مدت 10 سال در ترکیه حضور داشته و مدیر یکی از شبکه های معروف ماهواره ای بوده است.
(sm2)نقل قول:
راس میگه این همه بازیکن با قراردادهای 5-6 ساله این زمینای اختصاصی و زمین های تمرینی و کمپ های اختصاصی و این همه اموالی که این 2 تا باشگاه دارن این همه پولی که از آدیداس و نایک میگیرن این حق پخش های تلویزیونی کلانی که میگیرن معلومه 290 میلیارد خیلی کمه(sm120)نقل قول:
(sm196)
سجاد فنلاندی یه ماموریت داری
290 نوید میلیارد شده کم (sm172)
نصفشو بم بدن ، یه میلیاردشو میدم سینجول حق سکوت بگیره دیگه نخونه ، یک میلیاردشم میدم ممر شعرارو بخره دزدی نکنه بقیش قاقا کلوچه بخره (sm120)
بقیه شم سرمایه گذاری میکنم تو قمار (sm59)
در مترو به سمت مقصد میباشم بگوشم(sm120)نقل قول:
رسیدی ای دیتو پخ بده انلاین شو
(sm2)خیلی باحالهنقل قول:
پیاده روی زیر باران (sm173)(sm128)
تا نرسیدم بگو خونه نمیرم الان .. اگه طولانی واسا شب انجام میدم
پخ کردم
مواظب باش کیون خیس مشتریش بیشترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]