فرق نداره خوب و بد باید با هم بسوزن تا خودش تنبل نشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فرق نداره خوب و بد باید با هم بسوزن تا خودش تنبل نشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سورپرایز شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه اول به روز شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا ارین باز شخصیت مستر هایدش داره خودشو نمایان میکنه(sm2)
دکتر جکیل داره میره(sm120)
بعد مدت ها هم شعر خوب بود هم اجرای خودش مثل قدیم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید لذت بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از فقط با تو خوشم اومد..مخصوصا شروع اهنگش اصن انرژی بود ولی بعدا متوجه شدم تاریخ مصرفش کم بود(sm120)
عاشق اکتاییم که تو ویدیو میزنه
هنوزم حرف اولو میزنه
افتخار میکنم هنوز طرفدارشم(sm127)
به خودم گفتی یه روز (sm127)(sm127)
برین حالشو ببرین شلوغ نکنین(sm2)
خب دیگه دیدی مشکل داشتنقل قول:
فقط امیدوارم البوم قوی باشه
چون البوم طرفدار ترک های انتخاب حالم عوض میشه طرفدار زود تموم میشه و اسمم داره یادم میره خیلی خوب بودن
واقعا عالی عالی بود..دمش گرم چشم همه منتقدان دراومد..در حدی ک هیچکس نمیتونه بگه بده
جنگه مگه ؟
کلیپ تخمی
آهنگ شاهکار(sm127)
کلیپ رو گرقتی؟نقل قول:
کلیپ خوبیش این بود زود جمع و جورش کردن وگرنه باید هی عذاب میدادننقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساده بود تصویرایی که از شادمهر گرفتن قشنگ بود
شادمهر خوبه
ولی ارش واقعا یه سرو گردن از بقیه بالاتره تو موسیقی فقط ترانه هایی که می خونه سطحیه
تو ویدئو چه تصویرایی از شادمهر گرفته (sm127)
بسیار امیدوارم به آلبومنقل قول:
دست خط و امضاش کل ویدئو رو می ارزیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو خوب بود مخصوصا قسمته شادمهرش. ترانه هم جدید بود فضاش/ عشق رو بفرستی آینده رو تجربه کنه بدونه معشوق ولی نمیتونه و بر میگرده
صدا هم که قابل توصیف نیست انقدر زیبا خونده
(sm127)
البته عشق رو فرستاد به قیمت کشتن خودش چون اونجا مثلا شب میرفت زیر آبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق هم به ناچار برگشت خون کسی نیفته گردنش(sm2)
کلا البومش خوب بود ولی من خودم حالم عوض میشه و چه خوابایی برات دیدم رو از همه بیشتر دوست داشتم (sm120)نقل قول:
از شادمهر کم فیلم گرفته بود اوجش 1:50 دقیقه اس.
تو رسیدی اکثرش تمام قد بود و فیگور می گرفت. گیتار می زد (sm127)
(sm2)نقل قول:
دختره منتظر بود پسره لخت شه بعد قفلو باز کنه
شادمهر یه خاصیتی برا من داشته حداقلنقل قول:
هر چی از انتشار آهنگش میگذره و بیات تر میشه
و بیشتر گوش میدم بیشتر لذت میبرم از آهنگ و ریزه کاری هاش
توصیه میشه با هدفون گوش بدید (sm118)
من تو تنظیم های خودش بعد 10 سال چیزایی تازه کشف میکنم(sm59)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برای کدوم آهنگه بنظرتون؟!؟! فک میکردم تجربه کن باشه (sm128)
اون روز داشتم دنیا مهستی گوش میدادم کف کردم از تنظیم و ملودینقل قول:
نابود میکنه (sm1)
پارسا اون آلبوم اصلا عجیبهنقل قول:
تک تک ترک ها فوق العاده چقد ریزه کاری داره
زندگی رو پلی کن میکس ویالون و کیبورد با هم چقد قشنگ انجام شده
اگه شادمهر به جز اون آلبوم کاری منتشر نمی کردنقل قول:
به واسطه همون آلبوم از نوابغ موسیقی میدونستمش
و باز هم غیر قابل انتظار
متفاوت و بعد از مدت ها کاری بود که همه چیش به دل نشست
کار واقعا بی نقصه ملودی تنظیم ویدیو وکال همه چی با هم جوره
هر چی بیشتر میشنوی بیشتر متوجه میشی چقد کار خوبه
مثل شراب میمونه این کار هر چی کهنه تر بهتر
اون هه ای که بعد تا کجا میخای بری تا منو یادت بره میگه دیوونه کنندست
شادمهر همیشه غیر قابل پیش بینی
شروع اهنگ با اون ریتم اروم و بعد انفجار واقعا شوک میکنه ادمو
فقط باید لذت برد از شادمهر...
خداراشکر انقدر آهنگ خوبه ک اونایی ک همیشه پیداشون میشد ایراد الکی میگرفتند پیداشون نیست (sm120)
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستتو محکم میگیرم
اگه می تونی بروو (sm59)
در کل بعد طرفدار بهترین آهنگش بود
وکال شادمهر که خیلی خوبه ملودیشم همین که گیر نداشت نسبت به چندتا کار قبلی قابل قبوله تنظیم هم فقط ملودی رو همراهی میکنه خلاقیتی نداره ولی همین که آسیبی به ملودی نزده باید خدارو شکر کنیم
باید تو آلبوم کارای بهتری هم باشه
کاش یکم میرفت زیره اب چهار قلپ آب میرفت تو حلقش بعد دختره بر میگشت(sm120)نقل قول:
وای چقدر صدای شادمهر عالیه تو این آهنگ (sm50)
ترانه ش ماورای احساسه....
مطمئنی نیومدن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]