ﻣﯿﮕﻦ ﺍَﻟﮑ.ﺴﯿﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻩ ﻭﺍﺳﺸﻮﻥ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﮐﻪ ﻣﯿﻭﻣﺪﻩ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻔﺘﻪ : . . . . . . . . . . . . . . " ﯾﻪ ﺳ.ﺎ.ﮎ ﺑﺰﻥ ﻋﻤﻮ ﺑﺒﯿﻨﻪ
نمایش نسخه قابل چاپ
ﻣﯿﮕﻦ ﺍَﻟﮑ.ﺴﯿﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻩ ﻭﺍﺳﺸﻮﻥ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﮐﻪ ﻣﯿﻭﻣﺪﻩ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻔﺘﻪ : . . . . . . . . . . . . . . " ﯾﻪ ﺳ.ﺎ.ﮎ ﺑﺰﻥ ﻋﻤﻮ ﺑﺒﯿﻨﻪ
ما یه عمو داریم فقط خبر مرگ و میر می ده. هر وقت زنگ می زنه، اول یه پیرهن مشکی می پوشیم بعد جواب تلفنش رو می [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
فقط نیاز به همراهی شما داره ها برو بریم
ﺑﯽ ﺳﺮﻭ ﺳﺎﻣﺎﻥ ﺗﻮﺍﻡ/ﯾﺎ ﻣ.ﻤ.ه ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺍﻣﺎﻥ ﺗﻮﺍﻡ/ﯾﺎ ﻣ.ﻤ.ﻪ
ﻫﺮ ﭼﯽ ﺍﺯﺕ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ﺑﺎﺯ ﮐﻤﻪ/ﯾﺎ ﻣ.ﻤ.ﻪ ﭘﺎﺭﻩ كنم ﮐﻮﺭﺳ.ﺘ.ﺘ.ﻮ ﺑﺎ ﻗﻤﻪ/ﯾﺎ ﻣ.ﻤ.ﻪ
ﺷﺼﺖ ﯾﺎ ﻫﻔﺘﺎﺩ كه سايزش ﮐﻤﻪ/ﯾﺎ ﻣ.ﻤ.ﻪ هشتاد و پنج باش كه دلخواهمه/ﯾﺎ ﻣ.ﻤ.ﻪ
ﺑﯽ ﺗﻮ برام دنيا سراي غمه/ﯾﺎ ﻣ.ﻤ.ﻪ هرچي كه مدحت رو بگم باز كمه/ يا م.م.ه
لال از دنيا نري بــــــــلـــــنــــد بِـــــــگـــــو یــــا مَـــــ.ــمــ.ــه
دختره پست گذاشته : شنبه خر است
بعد زيرش افغانيه كامنت گذاشته
مرا فيش ميدهى؟
خر پيدرت است
تو جهنم دیدن بعضیا از چشم آویزونن !!!!.....
پرسیدن اینا چیکار کردن؟ . . . . . . . . . . . . .. .
ندا آمد که اینا کسایی بودن که پستارو فقط نگاه میکردن
نه عضو میشدن نه تشکر میکردن وهمیشه میهمان بودن
از ما گفتن بود
سوال فیزیک دختری با وزن 60 کیلو در حال دویدن است
اگر نیروی گریز از مرکز م.م.ه هایش 2 نیوتن بر متر مربع باشد سایز م.م.ه ش چنده؟
g=9.8
ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﭼﺮﺍ ﺩﺧﺘﺮﺍ آﺷﭙﺰﯼ ﯾﺎﺩ ﻣﯿﮕﯿﺮﻥ ؟ ﭼﻮﻥ ﺍﮔﻪ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺑﮕﯽ ﮔﺸﻨﻤﻪ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻦ ﺑﮕﻦ ﺑﯿﺎ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﺨﻮﺭ ﻣﺠﺒﻮﺭﻥ ﭘﺎﺷﻦ ﯾﻪ ﭼﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﻦ
شیخ از خشتک ماورایی خودت استفاده کن ، شیخام مگه درس میخونن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید یادت باشه اگه جاییت سوخت حتما بکنش تو آرد ببین صحت داره یا نه ، من حس میکنم وقتی جاییم سوخت یادم میره با آرد درستش کنم (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط نمیدونم بهنام تو چجوری نقل قول میگیری همش ناقص در میاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما هم یاد میدی؟ (sm70)
اسمت رفت صدر لیست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهنام جان ، عزیزم ؛ دقت کن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ویرایشم بکن همین پستتو (sm10)
7000 ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﺩﺭ ﭼﻨﯿﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺮﺯﯾﻞ ﺍﺯﺁﺑاﺩﺍﻥ ﺟﺪﺍ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺳﺎﺣﻠﺶ ﮐﻨﺎﺭ ﺷﻂ ﺑﻮﺩ ،ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺁﺑاﺩﺍﻥ " ﮐﺎ ﺍﻭﻝ " ﺗﻮ ﻏﺮﻭﺏ ﮐﻨﺎﺭ ﺷﻂ ﺑﻪ معشوقش ﯾﻪ ﺭﯾﺒﻮﻥﻃﻼﯾﯽ ﮐﺎﺩﻭ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯ ﺭﺍ ( ﻭﻟﮏ ﺗﺎﯾﻢ ) ﻧﺎﻣﯿﺪ ﻫﺮ ﺳﺎﻟﻪ ﻣﺮﺩﻡﺟﻬﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯ ﺭﺍ ﺟﺸﻦ ﻣﯿﮕﯿﺮﻧﺪ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﻭﻟﮏ ﺗﺎﯾﻢ ﺑﻪ ﻭﻟﻨﺘﺎﯾﻦ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺷﺪ ...
این هم ﺗﺎﺭﯾﺨچه ﻭﺍﻗﻌﯽ ﻭﻟﻨﺘﺎﯾﻦ ...
برگی از دفتر خاطرات محمد سورنای آبادانی (sm127)
کدوم لیست(sm29)(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فرموده ، آن جک ؛ جک نیست که نام نادر در آن ندرخشد ...نقل قول:
واسا حالا میبینی (sm70)
ﯾﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺟ.ﻖ ﻧﺰﺩﻡ، ﺩﺭﺳﺖ ﺷﺮﻭﻉ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﻌﺪ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺑﻬﻢ ﺯﻧﮓ ﺯﺩ ﮐﻪ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯿﻪ ... ﺭﻓﺘﻢ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯾﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﮐﺮﺩ.ﻣﺶ ...
ﮐﻠﯿﺪ ﺍﺳﺮﺍﺭ ﺍﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ : ﭘﺎﺩﺍﺵ ﺗﺮﮎ ﺟ.ﻖ
اَاَاَه ، آخه الان چه وقت مهمون اومدنِ !؟
[ واکنش مامان به آمدن مهمان - هر وقتی که باشه ]
ویزایش شد عزیزم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تب نقل قول رو میزنم از اول همین جوری نشون میده گلم (sm145)
يكي از دلايلي هم كه من هيچوقت فيلم ترسناك نميبينم اينه كه:دل به هر دختري توش ميبندم و ميخوام تهش بيادش ج.ق بزنم
كشته ميشه و كاخ آرزوهام خراب ميشه رو سرم ،اصلن گلبم ميگيره(sm81)
من اون روزا که سه هزار میلیارد اختلاس کردن همش،فک میکردم
ﻫﻤﯿﻦ ﺭﻭﺯﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺧﺎﻭﺭﯼ ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺩﻻﺭ
ﺭﻭ ﺍﺯ
ﮐﺎﻧﺎﺩﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﻩ ﺑﯿﺎﺭﻩ، ﺑﺎ ﺳﻮﺩ ﺩﻭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻭ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺑﺸﻪ ﻫﻤﻪ
ﺍﯾﻨﻬﺎ ﻧﻘﺸﻪ ﻣﺴﺌﻮﻻﻥ ﻧﻈﺎﻡ ﺑﻮﺩﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﺭ ﺯﺩﻥ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﻫﺎ
ﻭ ﺳﺮﺑﻠﻨﺪﯼ ﮐﺸﻮﺭ ﻋﺰﯾﺰﻣﻮﻥ ﺍﯾﺮﺍﻥ
الانم که 12هزار میلیارد اختلاس،کردن همین فکر و میکنم من باورتون دارم مسعولین
من بعداز،کشیدن شیشه
قابلیتی که م.م.ه داره اینکه..... نیاز نیست گرمش کنی.... خام خام هم میشه خورد لامصبو(sm59)
هموطن م.م.ه خور.... این روزا نسخه تقلبی م.م.ه اومده بازار لطفا قبل از خرید م.م.ه اونو بم.کید که یه وقت جنس تقلبی بهتون نندازن* با تشکر (پلیس م.م.جا
فدا بشم (sm127)نقل قول:
اگه مشکل فنی هستش به شیخ بگو که هر وقت آتی رو دید بهش بگه که بره به نوید بگه که نوید دستمال مخملشو برداره بره به امیر بگه تا برات درستش کنه ، اگه حل نشد بگو که نادر هم با دستمال ابریشمی بفرستیم کمک نوید که به امیر بگن زودتر برات درست کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره زنگ زده به تعمیرکار کولر میگه: اقا کولرمون خراب شده میاین برا تعمیر؟
تعمیرکار:خانم کولرتون ابیه؟
دختر:فقط دورش ابیه وسطش سفیده!؟
خدایا خوذت اینو بزار تو اولویت
پسره نشسته بود با دوست دخترش داشتن پیج فیس بوک میساختن
که میرسن به قسمت رمز،پسره میاد خودشو شیرین کنه
رمز رو مینویسه : دولم
دختره از خنده میفته زمین!!!
آخه ارور داده بود رمز بسیار کوتاه است!
چرا وقتی یه زنی حامله میشه ،
همه میرن دست میکشن به شیکمش و میگن : "وااااای،تبریک میگم"
اما هیشکی نمیزنه به شوشول آقاهه بگه : "ایول،کارت درسته ها"(sm142)
قلقلک چیست؟
نوعی شوخی در طایفه ایرانیها، که تا طرف نگوزه ولش نمیکنن!
دیده شده این حرکت در بعضی جاها تا ریدن ادامه پیدا میکنه
دوتا خانومه نشسته بودن تو تاكسی، همینجور داشتند از هر دری صحبت می كردند. یكیشون بر می گرده به اونیكی میگه، شما شغلتون چیه؟ یارو جواب میده: والله من كارم نسبتا راحته، صبح پا میشم صبحونه می خورم، میرم بیرون یك دوری اطراف می زنم، میام خونه دوش میگیرم، دوباره می رم بیرون،یك مقدار تو خیابون پرسه می زنم، میام خونه دوش میگیرم، بعد ناهار می خورم، می رم بیرون یك مقدار می گردم، دوباره میام خونه یك دوش می گیرم، می خوابم... شما شغلتون چیه؟ اونیكی زنه جواب می ده
زنه جواب می ده: والله منم مثل شما ج.ندم، منتها اینقدر وسواس ندارم !!!
با کمک بچه ها، یه موسسه خیریه ساختیم به نام "م.ـم.ـک" اونجا به دخترای زیر ۶۵ کمک میکنیم و م.م.ه هاشون رو پرورش میدیم.
اگه خون پاک آریایی داری،با انتشار این خبر، به ما کمک کن. هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم!
بنیاد امور بیماریهای م.م.ه ای
از یارو میپرسن میدونی چرا کان.دوم شفافه؟
میگه چون حالا که قراره اسپرمها به مقصد نرسند لااقل بزاریم از منظره لذت ببرند.
نادر اسهال داشت خجالت میکشید به دکتر بگه
گفت آقای دکتر آبریزش دارم !
دکتر گفت : بینی ؟
نادر : نه کـــ.ونی
(sm2)(sm2)(sm2) کاری با من نداری؟ (sm88)نقل قول:
ویرایش اَند دقت ، پلیز (sm172)نقل قول:
بلــــــــــــــــــــه؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوجا میخوای بری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکیمی به دهي سفر كرد، زني كه مجذوب سخنان او شده بود از حكيم خواست تا مهمان وي باشد. حكيم پذيرفت. كدخداي دهكده خود را هراسان به حكيم رسانيد و گفت: اين زن هر.زه است به خانه او نرويد. حكيم گفت: يكي از دستانت را به من بده؛ كدخدا يكي از دستانش را در دستان حكيم گذاشت. آنگاه حكيم از او خواست تا كف بزند. كدخدا گفت: هيچكس نمي تواند با يك دست كف بزند. حكيم پاسخ داد: آري هيچ زني نمي تواند به تنهايي هر.زه باشد، مگر اينكه مردان دهكده نيز هر.زه باشند! به جاي نگراني براي من نگران خودت و ديگر مردان دهكده ات باش! حكيم بعد از خر كردن كدخدا و راندن او، رفت به خانه ی آن زن و او را به یازده روش آنگلوساکسونی تا صبح کرد.منم فک نمیکردم آخرش اینجوربشه.ولی حکیم دی.وث ترازاین حرفابود(sm77)