خیلی تخمیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی تخمیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)واقن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چو کاره؟!! (sm51)
آره .. برا چته این قیافه هم نداره ...مودم خواستی بیا مال خودمو مفت میدم بت بگیر (sm2)نقل قول:
همیشه به دنبال مارک متفرقه هستی(sm3) tp link بگیر زایکسل ... (sm120)
راجب این شاتل اگه فیبر نوری بگیره منم فیبر نوری میشم یا باید چه کار کنم که فیبر نوری بشم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان همینجوری زد زدی یا نظر کارشناسی دادی دیوث (sm2)نقل قول:
الکیه چیه توام ...من دیگه پیر شدم تو مودم و این چیزا (sm50)نقل قول:
فیبر نوری و شاتل؟؟ مگه میشه اصن هادی (sm70)نقل قول:
ن میگم الی گفت اگه مخابرات پدسگ به شاتل فیبر نوری بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی پیمان این سیم تلفن از کوچه میاد فرقی میکنه کدومشو به کدوم یکی از دو سیم خونه بزنی یا نه