(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)
استقلال که 4 تایی شد 6 تایی هم بود .موندم دیگه واسه کری چی دارن بگن ؟؟! سامانه 3090 هم باید دنبال یه عدد دیگه بگرده واسه استقلالی ها(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالشو ببر .. :l
الان امیر میاد همه رو بن میکنه (sm30)
سام درخشاني ريد به پرويز(sm2)(sm2)(sm2)
٢:٤=٢٤هادي نوروزي روحت شاد(sm50)
اینا همه شون یکیه فقط آدرسش عوض میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از subscane استفاده میکنن همشون ..
(sm172)
ميلاد جرات داري حرف بزن(sm2)
ناموسا از بازي رئال بارسا قشنگتر و هيجان انگيزتر بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمارش کیسه کشا از امروز
۱، ۲، ۳، ۱+۳، ۵، ۱+۵، ۷، ۸، (sm2)
(sm21)
حالا دیگه حرفای تکراری نزنین انقد ..
(sm2)میلاد عقیم شده
پروفسور سمیعی : استقلالیها نگران نباشید من تو استادیوم هستم با خیال راحت سکته مغزی کنید(sm30)
ميلاد؟ زبونتو پرويز خورده؟(sm2)
(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرويز واسه مصاحبه نيومده(sm2)
(sm25)
پروفسور مچكريم
تنها لنگی با جنبه تویینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون هیچ شک و شبهه ای استاد مایی خیلی هم استاد مایی تاییدت میکنم به خاطر این حرفت(sm2)
نگفتم کیسه فاجعه بار میاره نگفتم ! به من ایمان بیارین (sm2)(sm50)
ا دردت گرفت ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها یواش تر (sm2)(sm2)
الان اگه قلعه نوعی سرمربی استقلال بود همه تون میرفتین زیر پتو از ترس (sm2)
خیلی نگران باش ناموسا این یکی دیگه هیچوقت حل نمیشه.(sm2)نقل قول:
فعلا که زیر پتو چهار قلو زاییدین (sm2)
تو فنه قلعه مرغي(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک ندارم لنگ نمیتونه قهرمان بشه . حالا ببیننقل قول:
بد بازی کردیم ینی افتضاح بودیم . داش علی منصور فصل بعد (sm111)
Delete account
Delete account
Delete account
.
.
.
چیزی نیست استقلالی ها یکم عصبی شدن (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپري بزنيد بچه ها ولي اگه زيره دلشون درد گرفت پا خودشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کلام هم از مادر عروس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یادمون نرفته پارسال رفت و برگشت رو.(sm2)
دیدی شهامت داشتم بعد باخت هم اومدم گفتم بد بازی کردیمنقل قول:
جنبه داشته باش
داش تو پیش بینی نکن یه بار کردی ریدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارکو برایمان چه آوردی؟؟؟؟
/‘‘‘‘‘‘‘‘‘’’’’’’’\
¦¦l! ْ ْo ْ ْْo)
( c ِ ٍٍ_)
l //ً_ًً_ً_)
) )
ِ/ِِ َِ َِ َِ َِ َِ َِ ِ _ )
/ ْ_ْْ\_____
| (____________(|||)
l ¦ / \
l استقلال.
¦ ([[ْ__)
| ¦
| ¦
l ¦
|____¦
[____|__)
������
تیمی سوراخ از ایران زمین (sm2)
نقل قول:
پروفسور سمیعی : استقلالیها نگران نباشید من تو استادیوم هستم با خیال راحت سکته مغزی کنید(sm30)
خوب همینو میخواستی سینجولم که رید به کیسه که (sm2)نقل قول:
بدترین بخشش میدونی چیه؟
استقلالیا دیگه چهار رو هم نمیتونن نشون بدن (sm70)
دمش گرم پژمان كري ٤ رو خوند(sm2)
پژمان منظورم كامبيز بود(sm2)