از کلپچ چه خبر(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
از کلپچ چه خبر(sm120)
حرمت استاد اندی رو نگه دار (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رپ مدرن رو میزنم بره جلو ، اونوقت بیام رپ فارسی گوش کنم ؟(sm120)
ها اینجام (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه عاقل شدم (sm2)
گذشته ها گذشته (sm120)
امیر از اومدنت خبر داره؟(sm2)..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمو نوروز / شاهین (sm50)
از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن (sm50)
بعد از رفتن من باران دیگه نرید ؟؟؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقت بعضی وقتا چیپ میزنه ها...مگه من گفتم رپ مدرن یا این چرندیات؟گفتم یاس فقط اونم چوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف دل میخونه..چیپ میزنه شوخی بود(sm120)
منم یه دو ماهی نبودم (sm120) اومدم دیدم هاست درست شده (sm120)نقل قول: