موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوتا مصرع رو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بش کردم عادت
واقعا کلمه بش چیزیه که تو شعر بکار بره؟ انگار چاله میدونیه
خب تلفظ درستشو میگفتن منم بهش کردم عادت
یا همین آهنگ جدید
پلای پش سرت به جای پلای پشت سرت
حال ادم بهم میخوره از این مزخرفاتی که به اسم ترانه میگن
من بلاک شدم (sm51)
یه متن دیگه آماده کنیم واسه پست بعدی
بهش بگیم که خودت کارای خودت بکن
اگه تاثیری رو شادمهر داشته باشه قطعا پست بعدیش در مورد همین کامنتای مشترکه. اگه پست بعدیش هیچ ربطی به کامنتا نداشت نشون میده حرف هوادار واسش هیچ ارزشی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ایمنی گندشو درآورده صد رحمت به محرابینقل قول:
شادمهر پست رو ادیت کرده یه (; گذاشته
ب نظر من زیاد ربطی به کامنتا ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10-12 ساعت بعد از گذاشتن پست براچی باید همچین حرکتی بزنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر پیام میدیم تا خسته شه یا اینستاشو پاک کنه یا خودش اهنگ بدهنقل قول: