فیلم بازی فردا گم نشه صلوات :))))
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم بازی فردا گم نشه صلوات :))))
خطر بپر یه عکس ..... پیدا کن بزار شاید بشه اینجور امیرو بکشونیم اینجا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بدین لیلا بزنه
.
.
.
بابا پنجعلی در حال دیدن بازی استقلال پرسپولیس(sm2)
(sm50)
ديوث خودت بذار عينه ريگ ريخته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزر قبلیت چی بود ؟ نمیشناسمت ! کاربر جدیدی ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی خطر بگو ببینم رمیکس و ملودی هات به کجا رسید؟ (sm59)
چه خبر از یراحی ؟! موفق شدی تماس برقرار کنی (sm2)
داستان داره:قبل بگارفتن سایت یوزرم moeinfan بود.بعد این که سایت درست شد خبر نداشتم تا اینکه از چاوشی نیوز فهمیدم سایت باز درست شده.بعدش 3 4 بار بن شدم فعلن با این یوزر هستم اگه بازم بن نشم.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمم امیرحسینه اسم داداشم مسعوده.با اسم اون یوزر ساختم بنا به دلایلی(sm120)
آها خوش اومدی پس ! (sm120)نقل قول:
امروز نه آغاز و نه انجام جهان است
ای بس غم و شادی، که پس پرده نهان است
گر مرد رهی ؛ غم مخور از دوری و دیری
دانی که رسیدن هنر گام زمان است
تو رهرو دیرینه سرمنزل عشقی
بنگر که ز خون تو به هر گام نشان است
آبی که بر آسود ، زمینش بخورد زود
دریا شود آن رود که پیوسته روان است
از روی تو دل کندنم آموخت زمانه
این دیده از ان روست که خونابه فشان است
دردا و دریغا که در این بازی خونین
بازيچه ایام دل آدمیان است...
(sm50)
هوشنگ ابتهاج
مرسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت ! (sm10)نقل قول:
هوای آمدنت دیشبم به سر میزد
نیامدی که ببینی دلم چه پَر میزد
(sm50)
الی بسه برو امیر رو بیار فک کنم رفته غار عبادت و نماز وحشت (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشی برادر؟! (sm50)(sm19)(sm120)
سعید شهروز - تو هم بسوز ... (sm50)
نه یاد داد ، نه یاد گرفت
چه خوب که رفت ... (sm50)
conjuring 2 .. (sm118)
مرا به طوفان داده ای خودت کجایی ... (sm50) ... (sm88)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قدر " فروغ " توی این عکس سیسکی شده . . . (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر رد دادیا (sm2)
(sm81)
بازم رفت .... دوباره هی میاد هی میره .... (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا هم داره بارون میاد ؟ (sm120)
نقل قول:
اومدم ! خخخ ! (sm120)
نه ابریهنقل قول:
فردا برو فروشگاه ببین فاتح ر و دارن ؟! (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر طفلک از همه تشکر میکنه ولی کسی نیست از خودش تشکر کنه (sm50) (sm81)
نقل قول:
فاتح نورایی آلبومش کی منتشر شده !؟ (sm77)
فروش گاه شهر شما " رستاک حلاج " نداشت !؟ (sm54)
(sm74)خودم ازت تشکر مکنم (sm134)(sm127)
نقل قول:
حرف سنگینی زدی . . . (sm50)
نرفتم جون تو (sm2)تا تو حیاط پامو بیرون نزاشتم کلا بارون بوده تو این چند روز (sm70)نقل قول:
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا ! (sm50)نقل قول:
فاتح 2012 منتشر شده (sm50)
غم و غصه توی قلبم لونه کرده
دلم پر درد نمیسازه با دنیا ...
دیگه برنمیگردم به آشیونه
کسی چه میدونه غم تنهایی دل را ... (sm50)
چه ترانه بی اثر بود مثل مشت زدن به دیوار . . . (sm172)
زیر لب بخندد به مرگ و پرپر من ... (sm50)
رفتی و ندیدی که بی تو شکسته بال و خسته ام
رفتی و ندیدی که بی تو چگونه پر شکسته ام
رفتی و نهادی چه آسان دل مرا به زیر پا
رفتی و خیالت زمانی نمیکند مرا رها
ای به دل آشنا تا که هستم بیا
وای من اگر نیایی
وای من اگر نیایی ... (sm50)