این آهنگ چن نفر خوندن؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این آهنگ چن نفر خوندن؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهه - زندوکیلی - اصفهانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)میخواستم بخوابم یادم اومد امشب استقلالیا چجور میخوابن(sm74) (sm2)
اسم آهنگ هر کدوم چیه برم بگیرم (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
توقعات از مدیر بالاتر از این حرفاس ، جنبه داشته باش - بگیر بخواب ما هم راحت میخوابیم - از میرانجمن یاد بگیر خودشون تو غار حبس کرده دوروز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر کو (sm2)(sm2)
الهه و زندوکیلی - رفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصفهانی شعرش فرق داره ولی آهنگش همونه - بوی باران
الیاس چه عجب این وقت شب بیداری ؟! (sm2)
همیشه مث مرغ ساعت 9 میخوابیدی ! (sm2)
لنگی ها امشب از ذوف خوابشون نمیبره - حالشون خریدن داره (sm120)
چرا زیرنویس وایکینگ نیومد
عمر، پا بر دل من مینهد و میگذرد
خسته شد چشم من از این همه پاییز و بهار
نه عجب گر نكنم بر گل و گلزار نظر
در بهاری كه دلم نشكفد از خندهی یار ... (sm50)
(sm176)نقل قول:
باع گل دومشون که خطا بود ، تمارض بود پنالتیه (sm70)
همیشه عقربه ی انتظارها لنگ است ... (sm27)
تیترارو (sm120) عالیجنــــــاب سرخ (sm50)
ریدم تو دهنت مخابرات ! (sm2) کریو رو وصل مکنم سرعت لود و دانلودم بیشتر میشه (sm2)
قطع میکنم کمتر میشه (sm2)
سلام
بابک میدونی این چرا ارور میده میخوام نصب کنم ؟!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرویز کلاه گیس : من بودم و حاجي احمدزاده و محسن مسلمان و نوراللهی ، آره و اينا خيلي بوديم آق میتی هم بود !
میتی ! کدوم میتی ؟
پرویز : طارمی
ميشناسيش
آره ، از ما نه از اونا آره که بريم يه دست فوتبال
تو نميري به موت قسم اصلا ما بلد نبوديم
آره نه گاز دنده دم استاديوم آزادي اومديم تو
يکي چپ يکي راست يکي بالا يکي پايين ورزشگاه پر شد
اولي و دومی رو از طارمی خورديم
سومی رو از رضاییان خورديم لول شديم
گل اولو زدیم
داشتیم شادی میکردیم
مسلمان نامرد اومد زد تو گل
هی میپریدن باسناشونو بهم میزدن، تو نميري به موت قسم خيلي دپ شدم
اومدم بيرون ديدم کسي نيست
پريدم تو اتول اومدم از استاديوم بيام بيرون
اومدم بيرون يکي هواداراي پرسپوليس يه جوري زد بهم افتادم رو زمين
گفتم هه ته ته
گفت عمت و يکي زد تو گوشم
گفتم نامردا دومي رو زد از اوليش قايم تر زد
دست کردم تو جيب که برم و بيام ، چشم وا کردم ديدم تو مريض خونم
حالا ما به همه گفتیم بازی رو بردیم رفتیم صدر !
شمام بگید زدیم ، خوبیت نداره(sm2)
امیر جون تو نیای شب نمیخوابم (sm2)
ﻣﻬﺮﺍﻥ ﻏﻔﻮﺭﯾﺎﻥ تو شبکه سه : ﯾﻪ ﺑﺴﺘﻪ ﭘﻔﮏ ﺩﺍﺩﻥ ﺩﺳﺘﻤﻮﻥ ﻫﺮ ﺩﻭﻧﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩﯾﻢ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺲ ﯾﻪ ﮔﻞ ﻣﯿﺰﺩ (sm2)
32 بیته ! خب نسخه قبلی رو بفرست دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm27)۴
گاییدی مارو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت (sm2)(sm30)(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم ....بپر بیرون پیام دادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر چطور میشه یه آهنگی رو دارم صداش ضعیفه میخوام بش ولوم بدم یه خورده صداشو زیاد کنم یه آموزش بم میدی ؟!
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
خودم یاد گرفتم (sm51)
یه هیولا اینجاست ، خاطرات مبهم ... (sm50)
ن رو سیدی نیست دمت گرم آلبومم نیست تک آهنگه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا،ويندىزتو عوض كن دوما برنامتم عوض كن اين شخميه چيه استفاده ميكني(sm2)
تورو اندازه ی شب های مستی دوست دارم
تورو قد تموم ملک هستی دوست دارم
برایم این پریشون حالی ها یعنی عبادت
تورو جانا به حد بت پرستی دوست دارم ... (sm184)
ميلاد امشب ٢ تا لورازپام بنداز بالا لورازپامه عرفانم پلي كن بلكه خوابت ببره(sm2)
قد یه پالایشگاه عرق خوردم - هایده هم گذاشتم تنهای تنها اصلا تو خلصه ام به تمام معنا
تو مردي خونت گردنه پرويز كلاه گيس قشنگه من خودم براي ديت اقدام ميكنم خيالت تخت(sm2)
من بمیر نیستم عمر جاودان دارم (sm59)
پرویز خان عشقه
تو ادم نميشي(sm2)نقل قول:
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ریدم تو دهنش دیوث قرمساق (sm2)(sm3)نقل قول: