این خوبه ! خب خودت معرفی کن که افت کیفیت نداشته باشه بخوای ولوم بدی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این خوبه ! خب خودت معرفی کن که افت کیفیت نداشته باشه بخوای ولوم بدی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخواست واسه پرسپولیسی شدن زیاد شده امشب، فرم پایین رو پر کنید ۶ تا پرسپولیسی هم امضاء کنن، بررسی میکنیم
به نام خدا
توبه نامه
اینجانب..............فرزند......... با اظهار پشیمانی از گذشته ننگین و شرم آور خود در رابطه با طرفداری از تیم استقلال و با اعتراف به قدرت و عظمت تیم فوتبال پرسپولیس بزرگ، از شما طرفداران پرسپولیس تقاضا دارم با نادیده گرفتن سوء سابقه بنده حقیر، من را در جمع خود بپذیرید، همچنین متعهد میگردم در بازی های آینده تیم بزرگتان به ورزشگاه رفته و با فریاد "استقلال سوراخه" و "پرسپولیس سرور استقلاله" گلوی ناقابل خود را پاره کنم و گواهی دکتر بیاورم.
امضاءو اثر انگشت
(sm2)
استقلاليا عدده چند رو بايد به ٣٠٩٠ ارسال كنيد؟؟؟!!!!(sm2)
آقا پیش میاد دیگه منچستر فرگوسن هم از سیتی 6 تا خورد رعال هم 5 تا بارسا خورد حالا استقلال اصلا در حد و اندازه ی اونا نیست ولی واسه همه پیش میاد - من که از پرویز خان راضی بودم با یه سری عقب افتاده تا الان فینال حذفی رفته تو لیگ هم که سومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالخره این فنلاندی آروم شد (sm120)
زندگی تنگنای ماتم بود
گل گلزار او همین غم بود
او گلی را به سینه من کاشت
که بهارش خزان نخواهد داشت ... (sm27)
(sm50)
الی صبحت بخیر (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)صب توام بخیر گوگولی مگولی
(sm54)فیلم ترسناک چه امتیازی
(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm25)
(sm74)بعد از مدتها
(sm98) باز چرت گفتی (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب خواب دیده بود یه بنده خدایی که استقلال میبره بد هم میبره و من ایمان اوردم که خواب زن چپه(sm120)
باز گفت شادمهر (sm98) مردک دیدی که شادمهر چطور تقصیرا انداخت گردن آرمین ! انگار آرمین هیچ کارس . انگار آرمین الکی اومده سه تا تاریخ داده !!! انگار آرمین که مدیر آونگه نمیدونه ویدئو کِی آماده میشه !!! شادمهر همه رو خر فرض کرده !! آرمین 3 بار تاریخ بده مگه دیوانس با این همه هواداری که شادمهر داره ؟! گفت 10 روز دیگه بعد کریسمس و قبل از عید !! آخه مگه دیوانس ویدئویی که هنوز فیلمبرداریش هم شروع نشده ( وارث ) بگه قبل از عید میاد ( بهمن گفت ) !! مگه دیوانس وقتی ویدئوی فقط با تو آماده نشده بگه 10 روز دیگه و کریسمس !!!
مردک بفهم (sm39)(sm120)
دیشب بیچاره شدم (sm120) دیوانم کردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا امروز قند و اینترنت بر میگردد ؟ (sm2)
آیا امروز تصمیم نهایی جهت تعدیل انجام می گیرد و چند نفر می روند ؟ (sm74)
آیا امروز دکتر مهندس بابا اسی با اقتدار عمل می کند ؟(sm2)
همه اینها تا ساعاتی دیگر (sm120) کله گنده ها در راهند (sm120)
آره اون پیش میاد ولی منچستر و بارسا تاکتیکشون مشخصه برنامه دارن همینجوری نمیان بازی کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم طرفدار پرویز بودم ولی حالا نیستم ! چرا ؟ چند سال پیش استقلال 9 امتیاز از سپاهان بیشتر داشت تو نیم فصل ولی نیم فصل دوم مثه الان افتضاح بود و هیچ برنامه ای نداشت پس این اتفاقی نیست ! اگه استقلال امسال قهرمان لیگ و حذفی هم بشه بازم عملکرد پرویز زیر سواله ! استقلال الان تاکتیک و برنامه نداره
دیروز فقط نیمه اول دو سه تا موقعیت داشتیم یکی آرش مطابق معمول زد بیرون ! خسرو و یه کرنر . نیمه دوم که افتضاح تر !! تعویض خسرو شاهکار پرویز بود که تا عمر دارم فراموش نمیکنم . ینی بدترین تعویض تاریخ دربی ها بدون هیچ شکی همین بود
پرویز دیگه امتحانشو پس داده و باید بره . نوبت علی منصور شده
(sm74)
(sm81)رسول اینجا مث اون زنه تو فیلم 5تا هفته
امیر رادیو کامینگ سون زده مسعود درویش اینجا وطنم نیست
موزیک ویدئوش یه هفته پیش اومده
جریان چیه ؟
میگفتن یکی از ترسناک ترین فیلمهای چند سال اخیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تاینی واسه همیشه رایگانه چون سایت های اینچنینی اگه به درگاه بانکی وصل بشن پیگرد قانونی داره واسشون . یا باید کلا رایگان کنه یا باید جمع کنه بره
سلام به روی ماهت (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دلم برات تنگ شده (sm19)
خوبی عزیز دلم؟(sm127)
سلام روز بر همگی خوش(sm10)
(sm59)کالرفولنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره(sm74) به ممه هاش حسابی رسیده الان جون میده واسه دوشیدن(sm59)نقل قول:
سینجول این سایته خودش تحفه ای نیس این ریپ ysteam رو میذاره اینقد حجمش خوبه rmکه ریده حسابی اون فردا دانلودم بعضی وقتا حجم خوب میذاشت از همین ys بودش
(sm81)خاک تو سرمون بکنن تی وی ایران همچی چیزی داشت زیر چادر خبر نداشتیم مفت پریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برسد به دست فرمانده سپـاه و اغا
احمقایی که هی تکرار میکن دین دین دین ! دنیای امروز بقول خودشان دنیای همه چیز است اخه کجای دنیا با دین میرن جلو لامصب سیاسته اخه یه گاو اینهمه سال در راس امور بود اینو میفهمید
این قلم جعفر محمدی و باس طلا گرفت
عاشقا تقسیم می کنن عشقو برای همدیگه نصیب من از عشق تو همیشه بی نصیبیه (sm74)
2تا گلو مهدی دو دستی تقدیم کرد - مخصوصا گل سوم که دیگه خیلی بچگانه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا گلو تقدیم کرد اینم بگو ۶ تا گلو صد در صد رو هم گرفت، هیچی ندارین بگین یه جوری درتون گذاشتنن خداییی بهونه نداشته باشین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل اولتون که اوانس اقا سوشا بود گل پنالتی هم که پنالتی نبود تمارض بود (sm70)
شاهد این هستیم که گویا امیر خان اشترم از غیب صغری بیرون امدن (sm2)
کامبیز دیرباز :
خیلی سخت شد شرایط
الان میگیم 6 تایی استقلالیا میگن بله
میگیم 4 تایی بازم میگن بله(sm2)
چرا تا میام میره(sm74)(sm2)
به نظر شما استقلالیا اگه بخوان پاسپورت بگیرن چجوری روشون میشه به عکاس بگن:
.
.
.
عکس ۴×۶ بگیرم؟؟(sm2)
فک کنم غیبت کبری کردن دیگه (sm172)
ناجی شام شوکران با دل عاشقم بمان
به حرمت حضور تو چون تو یگانه میشم ... (sm50)