این برنامه ای که میگی الان نصب کردم اون گزینه رو ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این برنامه ای که میگی الان نصب کردم اون گزینه رو ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومای محسن یه شب قبل انتشار پخش میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسالم پارو رو آورده بودن ولی هر چی پیشنهاد دادم و گفتم نداد بهم یارو
میلاد باهاش رفیق شو بعد شب البوم بکشش البوم ور دار بیار
میلاد کدوم مغازه رو میگی ؟
دییییی وووووو نِح (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من چه گناهی کردم دیوس منو زجر میدی ..
عباس آباد بغل پاساز ساساننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیروان چقدر اجراهای زندش خوبه (sm50)
نوید یه مغازه ای بود تو پاساژ فردوسی نمیدونی کجا رفته
انبارشون فک کنم خیابون ابوذر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نیست. باید بری سمت اونجا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کلا جمع کرد رفت. انگار شغلشم عوض کرد (sm25)نقل قول:
خیلی خوب بود اون
میلاد بازم با نرو ریپ زدی ؟!
این پایین رو خود Disk 1 کلیک راست کنی هم داره convert to gpt ..
گفت مستقیم از تهران یه راست میاد در مغازه انبار نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با آیتونز ریپ زدم امیر 320 تبدیل کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته منم پرسیدم آدرس باربری میگه شب از تهران میفرستن باربری رو حالا بستگی داره صب کی برسه به خاطر همینه یه روز زودتر میاد یه روز دیرتر ..نقل قول:
عجب خو خودت 320 ربپ میزدی دیگه چه کاریه (sm2)نقل قول:
نقل قول:
تو غلط کردی چرا mp3 نزدی دیوس ..
عجببب (sm172)نقل قول:
اها نبودش چون رو درایو سی کلیک کرده بودمنقل قول:
خب زدم نوشت وین شما 32 بیتی نمیشه
گفت معلوم نیست شاید 6 صبح برسه شاید 9 صبج ساعت 3 صبح ولی شب قبل احتمالش صفر که بیادنقل قول:
آیتونز بهتره نمیدونم امیر چرا 320 زدشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیتونز خیلی کیفیتش بهترنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ دهنت سرویس ..
الی ریدن پشت ریدن من چیکا کنم از دست تو ..
واسا ببینم میتونم کاریش کنم ..
لینکشم به من بده m4aنقل قول:
همین که میزنم باهاش خیلی خوبه 320 جلوش 128 هم نیست - ویو خیلی حجمش زیاد میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 دلار آپلودبوی بهم داد (sm2)
باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 10 دلار بم داد این دیوث سینجول قاپیید ازم (sm81)نقل قول:
از طرف من به محسن بگید (sm142)
آلبومت گزند گزند شده(sm70)
آلبوم بابک مافی خوب بود بهتر از اینهایی که تو این مدت اومده به جز یزدانی
الی اگه میخوای هاردت فرمت نشه راهش همینه ..
حالا دارم بررسی میکنم ..
بابک معافی یه آهنگ داره من همیشه گوش میدم اسمشو نمیدونم الان ..
میلاد (sm51)
بفرست برام
الی یه راه دیگه هم داره ..
نسخه بوتیبل برنامه رو نصب کنی ..
الی این برنامه رو هم نصب کن ببین با این میشه عایا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)