(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از شرکتهای هواپیمایی برای مدیرانی که همسرانشان را همراه خودشان به سفرهای هوائی آن شرکت میبردند۵۰% تخفیف روی بلیط در نظر میگیرد. بعد از مدتی که میبینند این طرح با استقبال خیلی زیادی مواجه شده و اکثر مدیران همسرانشان را در پروازها همراه خودشان میبرند، با فرستادن نامهای به همسران این افراد، نظرشان رو در مورد سفرها جویا میشوند و پاسخی که از تمام این زنها دریافت میکنند همین دو کلمه بود: «کدوم سفر؟!
ﺭﻭﺯﯼ ﺷﯿﺦ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺗﻦ ﺍﺯ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﺩﺭ ﺣﯿﺎﻁ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪﯼ ﻭ ﮐـــ.ﺲ ﺷﻌﺮ ﻫﻤﯽ ﺗﻼﻭﺕ ﻣﯿﮑﺮﺩﻧﺪﯼ.ﺑﻪ ﻧﺎ ﮔﺎﻩ ﺻﺪﺍﯼ ﻧﺎﻟﻪ ﮔﺮﺑﻪ ﺍﯼ ﺗﻮﺟﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺟﻠﺐ ﻫﻤﯽ ﮐﺮﺩ.ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﭘﺸﺖ ﺑﺎﻡ ﺷﯿﺦ ﮔﺮﺑﻪ ﻧﺮﯼ ﺿﻌﯿﻔﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺗﻮﺭ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺗﻠـﻤﺒﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻫﻤﯽ ﻣﯿﺰﺩ ﺍﻭﻭﻭﻭﻭﻑﻣﺮﯾﺪﯼ ﭼﺲ ﻣﻐﺰ ﺍﺯ ﺷﯿﺦ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﺮﺩﯼ ﺍﮐﺲ ﮐﯿﻮﺯ ﻣﯽ ﯾﺎ ﺷﯿﺦ ﺩﺭ ﺧﻠﻘﺖ ﮔﺮﺑﻪ ﭼﻪ ﺣﮑﻤﺘﯽ ﻧﻬﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺧﺎﮎ ﺑﺮ ﺳﺮﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻟﺒﻪ ﭘﺸﺖ ﺑﺎﻡ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﻫﺪ؟ﺷﯿﺦ ﻧﮕﺎﻩ ﻋﺎﻗﻞ ﺍﻧﺪﺭ ﺳﻔﯿﻬﯽ ﺑﻪ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﮐﺮﺩﯼ ﺩﺳﺖ ﺩﺭ ﺩﻣﺎﻏﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻗﻨﺪﯾﻠﻬﺎﯼ ﺩﻣﺎﻏﺶ ﺭﺍ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﯼ ﻭ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﮐﺮﺩﯼ ﻭ ﺟﻠﻮﯼ ﻻﻧﻪ ﻣﻮﺭﻫﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ ﻣﻮﺭﻫﺎ ﻫﻢ ﻓﯽ ﺍﻟﻔﻮﺭ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺟﻬﺖ ﺿﯿﺎﻓﺖ ﺑﻪ ﻻﻧﻪ ﻫﻤﯽ ﺑﺮﺩﻧﺪﺷﯿﺦ ﺳــــــــــﭙﺲ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﻫﻤﯽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻓﺮﻣﻮﺩ:ﺩﺭ ﺧﻠﻘﺖ ﮔﺮﺑﻪ ﺣﮑﻤﺘﯽ ﻧﻬﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩﯼ ﮐﻪ ﺷﻤﺎﻫﺎﯼ ﺭﯾﻐﻮ ﺍﺯ ﺩﺭﮐﺶ ﻋﺎﺟﺰ ﺑﻮﺩﯼ.ﺁﻟــﺖ ﺗﻨﺎﺳـــﻠﯽ ﮔﺮﺑﻪ ﻧﺮﯾﻨﻪ ﮐﻠﻔﺖ ﺗﺮ ﻭ ﻣﺎﯾﻪ ﺩﺍﺭﺗﺮ ﺍﺯ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﮔﺮﺑﻪ ﻣﺎﺩﯾﻨﻪ ﺍﺳﺖ.ﺑﺪﯾﻦ ﺳﺒﺐ ﻧﺮﯾﻨﻪ٫ﻣﺎﺩﯾﻨﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻟﺒﻪ ﭘﺸﺖ ﺑﺎﻡ ﮔﯿﺮ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﯽ ﻭ ﺁﻟــﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻓﺸﺎﺭ ﻓﺮﻭ ﻫﻤﯽ ﮐﺮﺩﯼ ﺍﺯ ﺗﻨﮕﯽ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﻭ ﮐﻠﻔﺘﯽ ﺁﻟــﺖ ﻧﺮﯾﻨﻪ ﻭ ﺩﺭﺩ ﺯﯾﺎﺩ ﮔﺮﺑﻪ ﻣﺎﺩﯾﻨﻪ ﻧﺎﺧﻮﺩ ﺁﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﺟﻠﻮ ﺭﺍﻧﺪﻩ ﺷﺪﯼ ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﺳﻘﻮﻁ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺑﺎﻡ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻘﺐ ﮐﺸﯿﺪﻧﺪﯼ.ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﺶ ﻭ ﻗﻮﺱ ﻫﺎ ﻧﯿﺮﻭﯾﯽ ﺣﺎﺻﻞ ﺷﺪﯼ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﯿﭻ ﻧﺮﻡ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻭ ﮊﻝ ﻭﺍﺗﺮ ﺑﯿﺴﯽ ﺩﺧـــﻮﻝ ﺑﻪ ﺁﺳﺎﻧﯽ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯿــــــــــﭙﺬﯾﺮﺩﻣﺮﯾ ﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺧﺸﺘﮑﯽ ﺑﺮﺍﯾﺸﺎﻥ ﺑﺎﻗﯽ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺁﻧﺮﺍ ﺑﻪ ﺍﺗﻢ ﻫﺎﯼ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭﻭﻟﻮﻡ ﺻﺪﺍﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﮑﺲ ﮐﺮﺩﯼ ﻭ ﭼﻨﺎﻥ ﻧﻌﺮﻩ ﺍﯼ ﺯﺩﻧﺪﯼ ﭼﻨﺎﻥ ﻧﻌﺮﻩ ﺍﯼ ﺯﺩﻧﺪﯼ ﮐﻪ ﺍﺑﻮﺑﮑﺮ ﺍﻟﺒﻐﺪﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﻣﻮﺻﻞ ﺗﺎ ﺣﻠﺐ ﭘﺎﯼ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺩﻭﯾﺪﻧﺪﯼ ﻭ ﺗﺎ ﺁﻧﺠﺎ ﻫﺮ ﻣﺪﻝ ﺭﯾﺪﻥ ﺑﻠﺪ ﺑﻮﺩﯼ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﺮﺩندﯼ ﺗﺎ ﺑﻠﮑﻪ ﺍﺯ ﺗﺮﺳﺶ ﮐﺎﺳﺘﻪ ﺷوندﯼ
[QUOTE=rebasss;255791]فدا بشم (sm127)
اگه مشکل فنی هستش به شیخ بگو که هر وقت آتی رو دید بهش بگه که بره به نوید بگه که نوید دستمال مخملشو برداره بره به امیر بگه تا برات درستش کنه ، اگه حل نشد بگو که نادر هم با دستمال ابریشمی بفرستیم کمک نوید که به امیر بگن زودتر برات درست کنه
یا حضرت صابر
آیا برای تمیزی کار با دنبلانهای امیر ؛ پولیش با خود نبرد ؟(sm59)
لجبازی یارو با خدا: اگر کارمو درست نکنی هر روز روزه میگرم هی میخورمش, پشت به قبله نماز میخونم, به بابام و ننم فح.ش میدم, شبای قدر تا صبح میخوابم, میرم حج برعکس دور میزنم, از لجت هی وضو میگیرم هی میگوزم! حالا ببين..
شخصي از شيخ نوید پرسيد يا شيخ اگر در سال کبيسه قمر در عقرب رخ بدهد و درآن هنگام زني باردار درحال نماز باشد
و بين رکعت سه و چهار از وحشت اين اتفاق به شک بيفتد و نماز خود را بشکند تکليف چيست؟
شيخ با خونسردي فرمود، مادرتو گای.یدم با این سوالت ..
شوما در گذاردن پستهایتان دقت لازمه را مبذول بدارید ، من نادر را برای پولیش کاری خدمت آن فرد محترم خواهم فرستادنقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام برم از روی پل بپرم تو کارون (sm88)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی یکی دوتا نیست که...
م.م.ه داره، کو.ن نداره! کو.ن داره، م.م.ه نداره!!
کو.ن داره ، م.م.ه داره ، اخلاق نداره!!! اخلاق داره، نه ک.ون داره نه م.م.ه!!!!
کو.ن داره،م.م.ه داره،اخلاقم داره،وقت نداره!!!!.. .
آنکه یافت نمیشود، آنم آرزوست!!!!!!
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ؟؟؟؟؟
ﻫﻔﺖ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻃﻮﻝ ﻣﯿﮑﺸﻪ ﺗﺎ ﻏﺬﺍ ﺍﺯ ﺩﻫﺎﻥ ﻭﺍﺭﺩ
ﻣﻌﺪﻩ ﺑﺸﻪ..؟
ﻣﻮﯼ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﯽﺗﻮﻧﻪ ﻭﺯﻥ ۳ ﮐﯿﻠﻮﮔﺮﻡ ﺭﻭ ﺗﺤﻤﻞ
ﮐﻨﻪ..
ﻃﻮﻝ ﺁﻟـــﺖ ﻣﺮﺩﺍﻥ ۳ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺷﺼﺖ ﺷﻮﻧﻪ..
ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﺭﺍﻥ ﺑﻪ ﻣﺤﮑﻤﯽ ﺑﺘﻦ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ..
ﻗﻠﺐ ﺯﻧﻬﺎ ﺳﺮﯾﻊ ﺗﺮ ﺍﺯ ﻗﻠﺐ ﻣﺮﺩﻫﺎ ﻣﯽﺯﻧﻪ..
وژدانی ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﺎ ﻣﻨﻪ ﯾﺎ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﻪ ﺷﺼﺘﺖ ﻧﮕﺎ ﻣﯾﮑﻨﯽ؟؟
اول گفتی ارونداااانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نـــــــــرو ، تو هم مثِ من نمیتونی دووم بیاری نرررو
میانگین طول آل.ت تناس.لی مردان در تمام جهان در سایت، روی هر کشور که کلیک کنید میانگین طول آل.ت مردان را نمایش میدهد
برادران ایرانی ما با میانگین 14.55 سانتی متر مشت محکمی بر دهان آمریکای جهانخوار با میانگین 12.9 زده ایم.ولی دوستان در رقابت تنگاتنگی با اسرائیل هستیم
با امید اینکه روی این موضوع وقت بیشتری بگذاریم و این دشمن دیرینه رو هم شکست بدیم
درود بر دلاور مردان ایران
یارو سبیل كلفته داشته تو یك جمعی تعریف میكرده كه آره ما با كاروان داشتیم میرفتیم، یه دفعه هزارتا راهزنا ریختن همه ملت
رو یا كشتن یا ك.ردن! بعد نگاه میكنه میبینه بقیه دارند چپ چپ نگاش مینند، برمیگرده میگه: البته ما رو كشتن!
پسر ه میره پیش یك افسره پلیس، ازش میپرسه: ببخشید ساعت چنده؟ یارو میگه: ده دقیقه به ده. میگه: ساعت ده بیا بك.نمت! بعد هم میزنه به چاك، افسره هم میفته دنبالش. پسره میدوه تو خونشون، درو پشت سرش میبنده. پلیسه در خونه رو میزنه، پدرش میاد دم در، میگه: بعله؟ افسره نفس-نفس زنان میگه: آقا این چه وضعیه؟! پسرتون به من گفته ساعت ده بیا بك.نمت!! پدره هم میگه: خوب بابا چه خبرته؟! هنوز كه پنج دقیقه مونده
تست رفاقت :
اگر یک مار سر ک*ی.ر رفیقتو زد ، وایمیستی پرپر زدنشو
نگاه میکنی یا سر ک*ی.ر شو میک میزنی ؟؟؟؟؟ جواب بدین
یه مرده سوار تاكسی میشه و شروع میكنه با راننده دردل كردن. میگه: از وقتی زنم آموزش رانندگی میدید هر شب ك-ی.رمو
میگرفت و میگفت دنده یك، دنده دو، و... حالا از وقتی گواهینامهشو گرفته شبا میاد ك-ی.رمو میگیره و میگه: 20 لیتر بنزین بریز
پیج مشکلات چاقی
با سلام
من یه دختر 28ساله هستم. قدم حدود 179 هست وزنم 116 کیلو.میدونم خیلی چاقم.موقعیت اجتماعی خوبی دارم و رییس یک شرکتم و پدرم هم خیلی ساپورتم میکنه. ولی هیچ پسری نمیاد سمتم. می خوام بدونم آیا پسرا از دخترای چاق متنفرن؟؟ ؟؟؟؟
► جاي اين كه پدرت ساپورتت ميكرد ، ساپورت پات ميكرد الان مشكلت حل ميشد..
► غلط کرده هر کی متنفره!! غلط کرده کسی که نمیاد سراغت تو حسین رضازاده منی
► ناموسن تو پول داشته باش من نوکرتم ١١۶ که سهله ۶١١ کیلو باش اصن !!!
► سرندپیتی من کیه!!
► پسرا میترسن باهات دوس بشن بپری روشون پرس بشن میفهمی؟؟؟پرس!!
► متنفر نیستند ولی تا لاغر هست فیلی مثل شما چرا
► من الان فکر میکنم عاشقت شدم
► ادرس بده الان میام ! به همین سوی شب قسم ! کی گفته تو چاقی , تو نیمه ی گمشده ی خودمی !
► نه مهم پوله که تو داری خداروشکر.بقیش با ی زن دیگه حل میشه.
آرد حیف میشه دیگه نمیشه استفاده کرد ما عادت به سوزش از یه ناحیه داریم همیشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم استفاده میکنم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستگار عبارت است از:پسری بی عرضه که مادری فضول؛ش.مبول او را مانند کفش سیندرلا در دست گرفته و به دنبال سوراخ با سایز مناسب می گردد!!!
یه سوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده : . . . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تو ایران که فیلما صحنه ندارن چرا طراح صحنه دارن؟!!! :|
اولم گفتم کارون ک تایپ نشد... کی به تو گفته انقدر سریع ببینی؟ (sm59)نقل قول:
اسید بخورم مثل تو و احسان؟ (sm172)
حاصل ازدواج ج.نده با افراد زیر
نجار: ک.س میخ
نقاش: ک.س کش
شاعر : ک.س شعر
کله پز: ک.س مغز
اشپز: ک.س لیس
مکانیک : ک.س پیچ
ریاضی دان : ک.سینوس
راننده: ک.س دست
خلبان: ک.س پر
يه بچه تو حموم به باباش ميگه :بابا اين چيه؟باباش ميگه ماكارونيه! پسره ميگه پس چرا يه دونه است؟باباش ميگه :آخه تك ماكارونيه
عمت سفارش نموده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو دوش بگیر
اونجاتو (sm127)نقل قول:
توی مترو جا نبوده مرده دستشو میذاره رو س.ینه های یه زنه...
زنه میگه:آقا دستتو بزار یه جای دیگه...
یارو میگه میخوام؛اما روم نمیشه!!!!
داشتیم؟ (sm59)نقل قول:
یه لحظه صبر کنید برم صابون بخرم بیام(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو میره میوه فروشی میگه: آقا بی زحمت یه كیلو انگور بده. فروشنده هم ازون آدمهای مذهبی بوده، میگه: نگو انگور، بگو
میوه بهشتی! بعد اون بابا میگه: آقا دو كیلو هم سیب بدین. یارو میگه: نگو سیب، بگو جمال محمد! بعد تركه بادمجون میخواسته، میگه: بی زحمت یه كیلو هم ...یـــرِ بلال حبشی بدین
معلم: هرکی سوال بعدی منو جواب بده میتونه بره خونه.
شاگرد کیفشو از پنجره میندازه بیرون...
-معلم با عصبانیت: کی اون کیفو انداخت بیرون؟
من بودم آقا..خداحافظ
عمم به فدایت بزرگوار (sm59)نقل قول:
شیرجه نزنم؟ (sm25)
شوخو ، وگرنه تو دل ما چیزی نیس ، شوخو میکنیم وقت به خنده بگذره (sm127)نقل قول:
پنچرگیره شب اول عروسیش زنش رو چندبار تو حوض آب میندازه. زنش میگه : چیکار می کنی؟ میگه : ولم کن میخوام س.وراخت رو پیدا کنم!.
یارو با یه دختر خیلی چاق ازدواج میکنه هر کاری میکنه سوراخها رو پیدا نمیکنه بهش میگه عزیزم میشه بگوزی ما یه سر نخی پیدا کنیم؟
برای دوست دخترم ســـ.وتین 85خریدم ...............
.
.
.
.
.
. . .
.
میدونم بزرگه ولی من ب اینده روشن نگاه میکنم
دوباره میسازمت م.مه
آیا میدانید دیه ت.خم مرد دو سوم دیه کامل مرد است ؟ باتوجه به اینکه دیه کامل زن نصف مرد میباشد نتیجه میگیریم یک زن یک ت.خم مرد هم نیست
بخند ، بپاش ، بِشاش ، بَشاشنقل قول:
به انزلی که جا گذاشتمش (sm127)
نکش خودتو ،درست شد(sm30)نقل قول:
دختره نوشته : من از ازدواج خوشم نمیاد،شوهر آدمو محدود میكنه!
عزیز دل خواهر،بعضی از شوهرها هستن نامحدود م.یكنن! یعنی بنیه دارن در حد فیل