چی آره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چی آره (sm2)
انگار این آواتارو قبلا گذاشتم عجیبه(sm55)
دانلود میشن دیگه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم آواتار ؟ (sm2) مال منو میگی ؟ اینا به تور تو نمیفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخ نه مال خودمو میگم قبلا فک کنم گذاشتمش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره میخوای آواتار بذاری اینو با سایز درشت بده من تا برات سایزشو تنظیم کنم به کوچیک اونوقت بزار ببین چه کیفیتی داره (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکش رو سهند گذاشته که فقط خواستی کوچیک کنی شرتش رو حذف کن مورد داره(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزیز .
همین نرم افزاری که هادی معرفی کرد رو من هم اسفاده می کنم . (sm10)
نقل قول:
فیدات . (sm19)
قبلا اینو داشتم سنگین بود پاکش کردم . (sm178)
الان دو باره مجبورم نصبش کنم . (sm9)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر من شاید بتونم شماره بدی برات شارژ بگیرم
کدوم لینک بده بیاد (sm2)نقل قول:
منظورم اینه شماره بدی برم توی اون اپلیکیشن به اسم تو ثبت نام کنم
عشقی تو به مولا دمت گرم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی های این انجمن انقدر زیاده که کمتر کسی درگیر این زیبایی های میشه و این خوبی ها را به وضوح می بینه مرسی صابر جان (sm127)(sm127)
نقل قول:
نه قربونت خودم بلاخره باید یه فکری بر دارم . (sm127)
هادی یه سوال :
این دی وی دی یِ منصور رو که تازه آپلود کردی توی تاپیک من توی دی وی دی هام نه دارمش !؟ (sm51)
نمیدانم شاید داریش فک کنم زدم نمیدانم یادم نیست (sm2)نقل قول:
راستی میثم اسکنرت چیه کیفیتش خیلی خوب بود (sm51)
نقل قول:
اوکی . خودم غیرت نه دارم توی دی وی دی هام بگردم ! چووونم کلا گشاد شده ! (sm59)
تو هم کم تر با خودت بازی کن حافظه ات داره مثله من نا بود میشه ! (sm2)
اسکنر محسن هستش، رفیقم تو کافی نت کار میکنه من خودم ندارم من هنوز این کیفیت را هم قبول ندارم چون نشد روش ادیت بزنمنقل قول:
هادی یه سوال چرا رامش دیسک هاش را اسکن نزدی از روش ؟(sm2)
یه حدس های میزنم ولی خب نمیدونم فقط میدونم کار درست را کردی (sm10)
اسکن هایی که قرار از کاور آلبوم های اصفهانی بگیرم قرار ادیت های خفنی روش بزنم قول میدم 10 برابر این با کیفیت تر باشه.(sm127)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی این آهنگ رو توی آلبومِ فردای بهتر از پیروز گوش بده با شهر زاد سپانلو خونده خیلی خوبه .
07 Atre Alafazar (Ba Shahrzad Sepanlou)
دی وی دی یِ منصور رو باید دانلود کنم .
الان درسته یا نه !؟ (sm128)
دیوث چی جوری آپ می کنی همش به مشکل بر می خوری !؟ (sm2)
(sm2)چی بگم والا ولی دست من نبوده وگرنه میزدم به جان خودم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از یکی گرفتم اینا رو .
هادی معاون پاشایی(sm70)
هادی با پاشایی رابطه داری؟ ایشون خر را رنگ میکنه به جای قناری میفرشه (sm2)(sm2)
این سفارش های ما را هم از لندن نیاوردن (sm142)(sm142)
ای خداااااااااا از دست تو (sm2)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشا خر کیه (sm2)
پلی شد دستت درد نکنه گوش دادم (sm50) قشنگ بود هم ترانه ش هم آهنگنقل قول:
مثل بز میرم توی آپلودبوی آپلود میکنم (sm2) ولی این چند روز اخیر که مثلا هر پارت 500 مگ بوده میزدم روی آپلود بعد لینک که میداد بهم ناقص بود 300 مگ یا 200 مگش آپلود میشد (sm138)
انگاری مثلا حجم واقعیه فایلی که آپ کردی همین مقدار بوده .. لینک میداد ولی ناقص بود اون فایل نصف حجمش می پرید
دیگه رفتم توی شاتل لند الن پارت 5 و 7 منصور توی شاتل لنده کلیک کن روش ببین مستقیم دانلود میشه
بیا دیوث (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اینم که میشه مال خودت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم عشق نو پیروزم خیلی خوبه (sm118)
(sm70)سلام بر بارانیا گنده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام سهیل خوبی ؟ نیستی ؟ کجای (sm120) (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازینورا (sm2) چه عجب راه گم کردی (sm2)
سلام جیگر ممه هاتو بخورم(sm2)
والا تازه از برف بازی اومدیم دیدم بیکارم گفتم بیام ایجا ی گشت و گذاری(sm2)
هنوزم از بچه ها قدیم کسی هس یا ولن تو تلگرام؟
اگه دستت میرسه بیا بخور سینه ها شو (sm2)آره هست هم اینجا هم تلگ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه اونجا برف اومده ؟ خوش به حالت حداقل شما معنی زمستان رو فهمیدین ما که هی هیچ یه بار برف اومد (sm81)(sm50)
کاشکی بازم بیاد واقعا برف باریدنو دوست دارم
چه چیزه حرفه ای و خری شد.
دَمِ صابر گرم دَمِ هادی هم گرم(sm127)(sm127).
خیلی عالی شد انصافا تبریک (sm2)(sm2)
نقل قول:
مرسی(sm127)
جواب پیام هم بده.
بیا تلگرام ببینم چه میگی .. پیام خصوصی حوصله ندارم بدم 1 ساعت طول میکشه (sm2)
راجب چی حرف میزنی ؟ (sm132)نقل قول:
آلبوم های اصفهانی را میگم هم ایسو ایمیج گرفتم هم ریپ و هم اسکن از کاورها (sm157)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم رادیکال را تونستی دانلود کنی اگر هنوز اوکی نشده برات بگو تو آپلود بوی آپ کنم بهت لینک بدم
دمت گرم رفتم بیرون خریدم (sm2)نقل قول: