باید باز تکرار کنیم اگه اتفاقی نیوفتاد
با متن های بهتر
نمایش نسخه قابل چاپ
باید باز تکرار کنیم اگه اتفاقی نیوفتاد
با متن های بهتر
با روح روان آدم بازی میکنه این آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که توقعی نداشتم حقیقتانقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهرو هممون دست کم بیست ساله میشناسیم تا حالا نشده بخاد به خاطر حرف کسی تصمیمی که خودش گرفته رو عوض کنه ... فقط اون قسمت از کپشنش که گفت یه مدت حافظم ضعیف شده بود و الان خیلی بهتر شده امیدوارم کرد که لااقل یادش بیاد چه کارهایی ساخته و با کیا کار میکرده ( شوخی میکنم البته )
تا شادمهر خودش نسازه آروم نمیگییگییریم(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا شادی پس نگیریم
آروم نمیگیگیریم
(sm2)
حافظه شادمهر از اول هم خوب نبود، شعرها رو تو کنسرت ها حفظ نبود و حتی بعضی وقتها از نوشته هم اشتباه میخوند(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل احساس میکنم امیدوار نباشیم بهتره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر کامنت میزاریم تا از حافظش نره خودش بسازه
فردا ساعت ۹ شب پیج موزیک لند رو دنبال کنید راجع به شادمهر قراره صحبت کنن...
ولی عجب حافظه ایی درست کرده الان برای خودش
تمام برگه هارو درست گفت
اونموقع نمیتونه تشخیص بده حُسن و ایمنی اینکاره نیستن