(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا هر بازیکنی کیونتون میذاره از نظر تو سلطان دایو ه (sm30)(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مگه من هوادار علی لابی م ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلعه نویی خوبه (sm2)یاد حماسه حسن اشجاری تو اصفهان افتادم که نیمفصل اومد کیسه (sm2)حرف های نکونام (sm2)علیپور :نکونام راست میگه (sm2)کسی از فوتبال پاک حرف بزنه که حسابش پاک باشه (sm2)
من تو نخ این چیزا نیستم ، یعنی قبلنا بودم ولی آخرین باری که هدفون خریدم 13 سال پیش بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برعکس میفهمی چرا ما کیون بقیه میزاریم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چیکار کنم؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
acron بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط هر کاری میکنی به حرف این دیوانه ها گوش نده(sm120)نقل قول:
ممد با من کل کل نکن گلم (sm2)به قول جعفر :ممد برو خونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راس میگی علی دایی کارت به کارت میکنه ولی جرئت تحقیق هم ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد فرزاد حاتمی گل بخودی میزنه نیم فصل میاد لنگ(sm2)
مبعلی و تکلش رو علی دایی(sm120)
دعوای خداداد و علی دایی تو اردوی تیم ملی و خط خوردن خداداد(sm120)
کم کردن محرومیتش بخاطر ضربه سر به شیث رضایی(sm120)
ولی از نظر شما بازم مافیا قلعه نوییه(sm2)