به آلزایمری عجیب محتاجیم
به مغز و سکته ای قریب محتاجیم
نمایش نسخه قابل چاپ
به آلزایمری عجیب محتاجیم
به مغز و سکته ای قریب محتاجیم
اِی خانه ات آباد ویرانم نخواهی
آه ای پری صورت،پریشانم نخواهی (sm50)
آدم شدم تا دستهایت را ببوسم
آدم شدم،گرگِ بیابانم نخواهی (sm172)
خاطرات فرساینده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا سحر جر میدنم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو مملکتی که الکل توش غیر قانونیه
بی پدرا
(sm27)
به قول مهدی موسوی: معشوقه ام بودی و هستی و نخواهی بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای مرا یک بارگی از خویشتن کرده جدا
گر بدآن شادی که دور از تو بمیرم مرحبا
دل ز غم رنجور و تو فارغ ازو وز حال ما
بازپرس آخر که: چون شد حال آن بیمار ما؟
شب خیالت گفت با جانم که: چون شد حال دل؟
نعره زد جانم که: ای مسکین، بقا بادا تو را
دوستان را زار کشتی ز آرزوی روی خود
در طریق دوستی آخر کجا باشد روا؟
بود دل را با تو آخر آشنایی پیش ازین
این کند هرگز؟ که کرد این آشنا با آشنا؟
هم چنان در خاک و خون غلتانش باید جان سپرد
خستهای کامید دارد از نکو رویان وفا
روز و شب خونابهاش باید فشاندن بر درت
دیدهای کز خاک درگاه تو جوید توتیا
دل برفت از دست وز تیمار تو خون شد جگر
نیم جانی ماند و آن هم ناتوانی، گو بر آ
از عراقی دوش پرسیدم که: چون است حال تو؟
گفت: چون باشد کسی کز دوستان باشد جدا؟
(sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
کجایی؟ای ز جان خوشتر ، شبت خوش باد ، من رفتم
بیا در من خوشی بنگر، شبت خوش باد من رفتم
نگارا، بر سر کویت دلم را هیچ اگر بینی
ز من دلخسته یاد آور، شبت خوش باد من رفتم
ز من چون مهر بگسستی، خوشی در خانه بنشستی
مرا بگذاشتی بر در، شبت خوش باد من رفتم
تو با عیش و طرب خوش باش، من با ناله و زاری
مرا کان نیست این بهتر، شبت خوش باد من رفتم
مرا چون روزگار بد ز وصل تو جدا افکند
بماندم عاجز و مضطر، شبت خوش باد من رفتم
بماندم واله و حیران میان خاک و خون غلتان
دو لب خشک و دو دیده تر ، شبت خوش باد من رفتم
منم امروز بیچاره، ز خان و مانم آواره
نه دل در دست و نه دلبر، شبت خوش باد من رفتم
مرا گویی که: ای عاشق، نه ای وصل مرا لایق
تو را چون نیستم در خور، شبت خوش باد من رفتم
همی گفتم که: ناگاهی، بمیرم در غم عشقت
نکردی گفت من باور، شبت خوش باد من رفتم
عراقی میسپارد جان و میگوید ز درد دل:
کجایی؟ای ز جان خوشتر ، شبت خوش باد من رفتم
(sm27)
بنازم واسه اون سلیقه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نکنه فردا شده و من بی خبرم!!!
بیدار شدی گفتی نکنه خوابم نبره(sm50)نقل قول:
بهم لبخند میزنهنقل قول:
دستامو میگیره
هر شب
اما...
توی خواب
(sm172)(sm50)
به همسری که ندارم
به نقل قول بگویید
چه دوست داشتنی بود
(sm50)
گفته بودم به کسی عشق نخواهم ورزید
آمدی و همه ی فرضیه ها ریخت بهم (sm50)
یه کاربر مخفی کیه؟!، سینجول تو بیداری؟! (sm50)
(sm50)(sm50)(sm50)
(sm50)(sm50)(sm50)
(sm50)(sm50)(sm50)
(sm50)(sm50)(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
تو هم بمیر (sm120) ناهار ختم با من (sm2)نقل قول:
درخشش مجدد استاد اندی و بانو در سطح یک ِ بِی نول با آهنگ rise
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه ! میدونم چیکار کنم ایندفه ! آریان منتظر باش (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توبَه صحیح می باشد که به اشتباه می گویند توبِهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستاتو در منتهی الیه شانه تا حد امکان بلند میکنی و با تمام وجود می گویی خدایا توبَهههههههههههه . باشد که مورد قبول واقع شود
قسمت 00 فصل 6 سریال Game of Thrones (کیفیت 480p)
جان من ببین بعضی خونواده ها چقد داغونن ماجرا رو خوندم کف کردم سریال امریکاییه لامصب
(sm50)
صبح همگی بخیر ! (sm51)
مگر صبا برساند به من هوای تورا ... (sm50)
بانشی قسمت سوم
بیگانه قسمت دوم
کمترین قیمتی که دیدم
دیجی حدود 100 برا گارانتیش بالاتر میگیره
(sm2)ریدم به گارانتی ایرانیا
الی این کاور بانشی رو میزاری من ببینم
فقط دلگرمیه وگرنه عملا بی استفادست (sm120)نقل قول: