یه سوالنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی-نه قبرستون سایزش چنده؟(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه سوالنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی-نه قبرستون سایزش چنده؟(sm74)
(sm81)واقعا این حرف گریه دارهنقل قول:
کاش رانی شیر هم داشتیم که توش پر از تیکه های **ه بود(sm74)
به دختره گفتم بیا **ه هاتو بمالم بزرگ بشن... برگشته میگه: خفه شو خودم میرم تناسب اندام کار میکنم بزرگ میشن... فرداش بهم خبر دادن وزنه افتاده روی س ی ن ه اش، **ه هاش ترکیدن... کلید اسرار این قسمت "آه مومن"
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2).....نقل قول:
نوشته اصلی توسط newkarbar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اینقدر "دیوس"م مگه داریم؟(sm172)(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرمائین دهنتونو شیرین کنین(sm174)
کدوموشو برمیدارین اگه جلوتون بگیرن؟(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایین ترین ردیف از راست دومی (sm51) باقی یا وا رفتن یا سیاهن یا پریود(sm59)نقل قول:
ﺭﻣﺰﯼ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍ ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺷﺪﯼ؟؟؟؟
ﻥ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﺑﺸﻢ
ﻣﺜﻼ ﻫﯿﺸﮑﯽ ﺍﻡ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻪ(sm2)
دیروز توی خیابون از دختره پرسیدم ببخشید کوچه ۸۵کجاست ؟؟.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.