اینم فک نکنم بشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم فک نکنم بشه ..
الی یه کاری کن ..
سریع بزن ویندوز 64 بیتی نصب کن ..
بعد برو تبدیل کن ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اینام برای کار از طریق بوت هس عالیه اگه نمیخوای وین عوض کنی شاید با این دوتا بشه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هیچی مخش الان سوت میکشه بی خیال وین 10 و ارتقا میشه به آپدیت و این چیزا میشه ..
خدانکنه یه موشکل رو به سینجول بگی ! شونصد تا لینک از انواع نرم افزار از خلقت آدم تا رحلت خاتم از ازل تا ابد میاره میزاره (sm2)
سینجول 64 بیتی نصب کردم دوباره اون لینک اولیو ول بده
کنسرت همای ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منصوریان رف سمت آبیا ..
الی مگه بت نگفتم ویندوزو از طریق هارد نصب کن .. (sm3)
(sm118)نهایت قدرت
برنامه نود از موزن میگه نخل های بی سر ..
الی الان چی شد gpt گذاشتی باید دوباره وین نصب کنی ..
وین داره اپدیتا رو میگیره بذار تموم شه gptمیکنم
نه خاک بر سرت اون ویندوز باید مججد عوض شه ..
برو بمیر
gpt کردی باید فلشو دوباره تنظیم کنی ..
عجب خری هستی تو خا الان چه فرقی کرد ..
الان بذاری رو gpt ویندوزت دیگه بالا نمیاد که اوئشگول ..
ینی واقعا ارزش داره من 2 ساعت وقتمو بذارم تا اینو حالی کنم ..
مگه گیر نمیداد وین 32 بیتی نمیشه کانورت کرد خو الان 64 بیتیه
یه چی بت میگما ..
برنامه refius رو اجرا کن الان عکس میدم عین همین تنظیم کن ..
من فلش بذارم uefiنصب کنم بعد چرا باید gptکنم ؟
چون uefi فقط رو فرمت GPT نصب میشه ..
پس اگر بخوام uefiنصب کنم باید قبلش کانورت کنم دیگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی صب کن الان بت میگم ..
و هنوز این تناقض وجود داره که اگر این قابلیت فقط رو وین 6 بیتی نسخه های 32 بیتی تو اون جدول مایکروسافت چه غلتی میکنن
الان اولین کار بزن اینطوری وین بره تو فلش ..
رو gpt بذار ..
تو بگو یادم میمونه چون الان دیگه اینکارو نمیکنم تا تابستون رد استون بیاد
چون اون اپدیت اینقد سنگین هس بهتره که وین عوض کنم اون موقه هم
فوکم دهنت ینی ..
سحر که حکم قاضي رود به سنگسارت
نماز عاشقي را به خون دل وضو کن
(sm50)
خب همین دیگه فلشو که اینطوریه ..
هاردم که گفتم چجو gpt کنی ..
بعد فقط باید بایوس مین رو بذاری uefi ..
بعد بوت کنی ویندوزو نصب کنی ..
پس قبلش هاردو gptکنم بعد دیگه تموم شد فرتی برم نصب وین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بکشید بیرون از این gpt
عجیبه لایسنس ایست چرا از کار افتاد
اساتید کلید ایست بدین