3 تا میخردی یکی برا خودت یکی برا من یکی هم برا مکارم (sm2)(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
3 تا میخردی یکی برا خودت یکی برا من یکی هم برا مکارم (sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)خب دیگه حالا آبرو ریزی نکن (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکارم صدایی که موقع تمیز کردن تو لوله ی جارو برقی میاد و آدم یه حس خوبی داره و لذت میبره را حرام کرد. (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جریان چیه ساسی !؟ (sm54)
مگه همه یِ شعر ها رو شاهین نه نوشته !؟
کدوم تراک !؟ (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم - صابر اینو میتونید گیر بیارین ؟ ندارین ؟ (sm74)
(sm1)
خیلی قشنگه .. (sm1) (sm88)
(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن صابر(sm50)
تراک آله و دهان جريده از فرياد از ايشونه و اهل رودسر گيلان هم هست(sm50)
فول کاور البوم هم ظاهرا پخش نمى شه و امير گفت نسخه فيزيکى نمياد(sm98)
چه فرقی میکنه همین فلک و آیتونز هم خیلی خوبه خدایی .. با کیفیت اصل سیدیه (sm120)
(sm50) @صابـر چون گلابی (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm51)(sm51)(sm51)(sm51)
میلاد (sm50)
می سپرم به رفقا احتمالا دارن اگر شد برات اوکی میکنم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی این خواننده ها را فول آرشیو از دیسک هاشون دارم ان شا الله به مُرور زمان همگی لحاظ میشن.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ولله ! دمش گرم . (sm50)
منم امید وارم گلادیاتور های جا کش مشکلی براش درست نه کنن . (sm74)
نسخه ی فیزیکی شاید یکی دو ماه دیگه بیاد . شایدم اصلا نیاد که بعید می دونم .
کاور ها هم بلاخره تا یه ماه آینده یه جایی پخش میشن ! (sm59)
واقعا دست شما درد نکنه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ممکنه اول البوم اسمش عشقه با پرتگاه سامان جلیلی رو بزارید تو تاپیک
(sm176)
سلام هادی جان اواتارت خیلی قشنگه اسمش چیه (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا میثم عزیز سه دنبال رو اگر دارید اولویت قرار بدهنقل قول:
آلبوم دلشوره و طعنه از خشایار اعتمادی و آلبوم دستهای آلوده نیما مسیحا
اتفاقا اسمش عشقه را ریپ ویو زدم فقط اسکن از کاورهاش مونده که اونم فردا اوکی میکنم میدم به امیر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم به یه لبخند دلبسته دلم آواره ی ساده وابسته دلم (sm118)(sm118)
خدا هیچ جوونی رو نا امید از دم یخچال برنگردونه
(sm59)
آلبومش 2 میلیارد فروش کرد حسین موزیک های منتشر نشده زیادی داره که دسته من و یه چند نفر که بعید بدونم حالا حالا منتشر بشه صبح تا شب تو تلگرام دارن فحشم میدن این و اون (sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
\
دیوث قفل کردی روی کارن !؟ (sm51)
من فقط همون آلبومی که اندیشه فولاوند دکلمه می کنه رو دارم ازش . (sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در هر صورت اگه گیر آوردی منم موخوام ! (sm59)
یه جایی تو زندگی هست؛
که دلت گرفته ولی مجبوری بخندی و شاد باشی
بهش میگن اوج بدبختی ... (sm27)
نظرتو درباره البوم ندادى؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت خیلی گرمه میثم جاننقل قول:
(sm19)نقل قول:
الهی آمیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
والا منِ کم سواد چی بگم !؟
نه کتابی نه تاریخی نه موسیقی ای ! هیچی بلد نیستم .
ولی تا الان که 6 ، 7 دور پلی کردم خیلی برام فکر آورده .
آلبومِ صاد این قدر جالب و پیچیده بود که خیلی ها ازش دور شدن !
صاد احتمالا در سال های آینده بیش تر درک میشه .
ولی رادیکال از لحاظ موسیقیایی پیش رفته از صاد به حساب میاد .
کلامِ رادیکال هم مثله صاد خیلی پیچیده ست .
این جوری بهت بگم که شاید از 10 تا اشاره یِ طعنه آمیزی که شاهین می کنه من 9 تاش رو نمی فهمم !!!
یه مثال می زنم و باقیش هم باشه برای چند هفته دیگه :
توی شعرِ " همه جا کشید " اون جایی که می گه :
دادن رنگ و با قیف ریختن تو حلقش ! خفه شد !؟ نه !
همون صحنه شد یه تابلو !
این تیکه دقیقا اشاره به یه نقّاشِ و نقّاشی یِ خاصی می کنه که من قبلا یه چیزایی در موردش شنیدم ولی به خاطرِ بی سوادی هیچ اسم و نشونی ازش نمی دونم .
تو هم اگه چیزی تا الان خیلی نظرت رو جلب کرده بگو منم بدونم ! (sm176)
(sm108)
حکیم گفت حک کن میـــــــــــــــگذرد و در پایان نَسَخ (sm50)
سلام (sm2)(sm51)نقل قول:
Ariel Winter
- (sm50)
تو صبح رو از یه آدمِ بد خواب گرفتی . . . (sm50)
بهرام نورایی - 24 ساعت - دل نوشت
همه تو کفن (sm2)نقل قول:
خیلی تخمیه بابا چیه اون اخه(sm120)
شما یکی بذار تخمی نباشه (sm59)
صبر کن
هادى ب اون کاربر دوزارى بگو تو تاپيک دى وى دى پستاى صص شررر نزاره و کليپاى يوتوپو نزاره
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm176)
(sm50)