(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم بلاک هستی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم بلاک هستی؟
کجا جنبش بالاس ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه باز کامنت گذاشتم این چرت و پرتا چیه میدی شادمهر بخونه ، ریده ، بلاک شدم(sm120)
جنبه ی زنا بالاتره خداییشنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشم با علی عبدالمالکی چت کرده بود آخرش گفته بود ابروهاتو کجا برمیداری ، بلاکش کرده بود (sm2)
حوب مگه نگفتین دائمیه یه سریا که موقتی بلاک شدن عجیه خدایی محسن چاوشی
هنرمندا خدایی باس جنبه داشته باشن سره هر چیزی بخوان ناراحت شن دیگه اسمشونو هنرمند نباید گذاشت باس بزاری نی نی چون نبچه نینیا فقط ناراحت میشن
بلاک دائمیه ، هر کسی هم که بلاک شده و بعدا از بلاک خارج شده ، با محسن صحبت کرده و خود محسن خارجش کرده وگرنه تایم خاصی نداره که اتومات آنبلاک شینقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا 2-3 بار بیشتر تو پیجای محسن کامنت نزاشتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خود محسن صحبت کردن مگه تلفنشو کسی داره والله محسن هنوز واسه من روحه
منم از پارسال زمستون به بعد کلا دو سه بار واسش کامنت دادم اونم بحث سیاسی بوده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچ وقت کامنت نزاشتم چون میدونم بلاک میشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کامنتام آتشینه (sm2) میرینم به طرف و در کسری از ثانیه بلاک میشم (sm120)