Pirana
2روز ....
نمایش نسخه قابل چاپ
Pirana
2روز ....
ببخشید زاقارت یعنی چی؟
هایده توی ۴۷ سالگی مرد .. ای بابا چقد زود ...
برای گفتن من شعر هم به گل مانده.
نمانده عمریو صدها سخن بهدل ماندهه.
صدا که مرهم فریاد بود زخم مرا.
به ........................ خجل ماندهه.
دمو آلبوم دیوونه وار - حمید عسگری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنجول کجه دری؟ چکار کندی؟
...... هه
ساز کتینگ چیست ؟
میلاد این زاغارتا رو گوش نده...
حمید عسگری ...
من بورم خوشکارجه بررسم ... فعلا ..
کجا گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد سوتی دادن.چه تصادفی(sm2)
دمو رو گذاشتم واسه طرفداراش نه خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت بهتر نداره ؟
بیپ پیش فروش گذاشته براشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Noنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول بیا کیفیت 510 اپوس بذار
ریده (sm120)
کی بشه موزن همچین آهنگی ضبط کنه
البوم بهنام صفوی یه تنظیم با صفاریان داره با شعر روزبه
نه بابا ؟؟؟
اره نوشته موسیقی ما
کسخل اوسکولت کردم ! صفحه های قبل رو نگاه کن خودم اول گفتم (sm2)
حالا همچین خبری مهمی نبود (sm120)
کلا حمید عسکری یه ترک با کوشان زده
بقیشم گوزیده تو تشت اب
بعد رایت کرده شده البوم (sm2)
جانم آرسنال مساوی کرد (sm118)
بهترین تعبیر برای این آلبوم (sm2)نقل قول:
کوشان هم که طبق معمول ریده (sm2)
آلبوم استاد داود آزاد فردا دیگه حتما باید بیاد (sm74)
خدایی البوم کما2 رو که خدا بیامرز نیما وارسته تنظیم کرد هنوز در حد البومای الان میشه گوش داد
البوم هرکی رو این بشر تنظیم کرد هیت شد
روحت شاد
کما 2 هم ریدمان بود
فقط 1 خوبه
1 و 2 و 3نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم خوشبختی هم خوبه (sm70)
دیوث ارواح خودت اول تو گفتی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشا آنانکه پا از سر ندونند
مثال شعله خشک وتر ندونند
کنشت و کعبه و بتخانه و دیر
سرائی خالی از دلبر ندونند ... (sm50)
مرا نه سر نه سامان آفریدند
پریشانم پریشان آفریدند
پریشان خاطران رفتند در خاک
مرا از خاک ایشان آفریدند ... (sm50)
اونم کار وارسته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا خودش امشب به بارسا کمک کنه تا امتیاز نده(sm74)
یا خدا خوردیم یکی(sm178)(sm54)
یا قران (sm54)(sm74)(sm81)