بارون میومد پس داد زدم من پشت درم
خمیازه باد آهسته گذشت از پشت سرم(sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
بارون میومد پس داد زدم من پشت درم
خمیازه باد آهسته گذشت از پشت سرم(sm1)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 2 شب پیش دان کردم .. (sm120)
قسمت اول پلی زدم دیدم چن نفر رفتن رو هم قط کردم ..
استادِنمِه (sm58)
بابا یه بار گفتم فردا دیگه چه بحث الکی میکنین ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شی شیه !?؟!
مگه نمی بینی یوتیوب رو (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
thomas anders - lunatic girl
خب چیکار کنم الان ..
آهان جایگزین کنم ..
با چی !?؟!
با کوم ترافیک !?؟!
مگه چند مگه ؟ سه سوت دان کن 720 . یکم سر و تهش رو بزن و جایگزین کن دیگه
(sm50)
265 زدم برات 22 مگ ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین فقط ویدئو هفت هشت ثانیه بشتره ها . هماهنگ باشه صدا و تصویر من حساسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیتش خوب باشه نزنی حجمو بیاری پایین برینی
تو دیگه به ایناش کار نداشته باش ..
چشب (sm59) استادِنمِه سینِنجِه (sm10)
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم (sm10) ایشالله بری کربلا امیر بی گزند بزنینقل قول:
ایشالله همگی امشب خواب آسوده داشته باشید ستاره بچینین خوابای خوب خوب ببینین به جدول نزنین
این که همونه جایگزین نشد (sm178) ای خداااااااااااانقل قول:
آخه این سینجول آدمه تو کارتو میدی به این (sm3)(sm30)نقل قول:
برداشته همونو تبدیل کرده ای خداااااااا (sm178)
دعاهای آخر رو پس گرفتم
تا تو باشی دفه دیگه نگی استاد این فقط بلده با پول من بره پیتزا کوفت کنه(sm81)(sm2)نقل قول:
سریع غیب میشه
آهای سینجول آهاوووووووو هووووووووآآیییییی
منظورت از نهار همون قهوه؟(sm2)نقل قول:
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو گوش بده (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین دانلود کردی اینو ؟ خیلی قشنگه ....(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 تراک اولشم قشنگه ! (sm228)
خوشم نمیاد ازش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
با آهنگسازی «ابوالفضل صادقینژاد» و تنظیم «غلامرضا صادقی»
نصف عمرت برفناست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Shahrzad Sepanlou - 1001 Nights
Shahrzad Sepanlou - Our Story
فقط این 2 تا آلبوم قشنگه ! (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجلس ترحیم آن مرحوم به صرف قهوه برگزار میگردد(sm2)
از وقتی چشماتو رو من بستی
خورشید از دنیای من رفته ... (sm50)
آلبوم عسگری فردا هم نمیاد (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرزاد سپانلو خداست . . . (sm50)
آهنگ " بلوار میر داماد " از آلبوم " قصه ی ما " با شعر پدرش " محمد علی سپانلو " منو نابود می کنه . . . (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا عالیه بلوار میراماد (sm50)
تازه رسیدی به شهرزاد سپانلو (sm120)