مورینیو که به دنبال تقویت خط حمله تیمش بوده، از رومن آبراموویچ خواسته بود تا پیشنهادی برای خرید لیونل مسی ارائه بدهد(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
مورینیو که به دنبال تقویت خط حمله تیمش بوده، از رومن آبراموویچ خواسته بود تا پیشنهادی برای خرید لیونل مسی ارائه بدهد(sm120)
تو هم باور کردی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جناب مورینیو است دیگر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه یغما گفت بیا از من کار بگیر و بخون خود رضا رویگری رفت پول 8 تا ترانه بهش دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یغما گفته من با همه خواننده ها کار میکنم
نکبت من ریاضی مهندسی 20 شدم...آبرو نزاشتی واسمون (sm2)نقل قول:
خرج داره آره خرج داره پس فردا محسن بره واسه معراجیها 2 بخونه چون خرج داره پول نباید زیاد اهمیت داشته باشه باشه یغما آدم بالا حداقل جنبه داشته باشه پیامامو واسه چی پاک میکنه مگه بهش فحش دادم گفت میشه با محسن ما کار کنید خدایی به نظرت شعرای یغما به محسن نمیخوره
(sm2)
تو جنوبی نیستی(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن الان دیگه آدم کمی نیست آدمیه که اراده کنه موزیک جهانو خورده