[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم روانی زیاد پیدا میشه مخصوصا تو ایران ! انقد مواد و کوفت و زهر مار اومده یکیش مث کراک ، شیشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا از 12 سالگی میرن تو دام اعتیاد مرگ آور ! خودم دیدم یکی که 12 سال بیشتر نداشت شبا میرفت دزدی روزا مصرف میکرد
طرف شیشه زیاد مصرف کرده توهم زده سر زن و بچه خودشو بریده
در ضمن شما کاری به کار سیاست نداشته باش ! به غیر از ضرر و خطر هیچ سودی به حالت نداره ......
در ضمن اینکه بری به دختر 8 ساله تجاوز کنی و اسید بپاشی اینا از سر عقده نیست.....
نمیدونم اسمشو چی بزارم نمیتونم بگم سگ صفت چون اینم یه موجودیه که خدا آفریده و خیلی هم وفاداره ..
اری بیشترش هم به نظرم برمیگرده به سیاست اینا
که مال مردم رو میخورن و سیر هم نمیشن
هیچکاری هم برای پیشرفت نمیکنن.فقط تو فکر بهشتو. حوری و اینجیزان و مارو هم بزور میخان ببرن. ملت هم بی اصاب از فقر و .. میرن سمت اعتیاد و دزدی و ...
چ طو کار نداشته باشیم.کشورمونه ها
ما جوونا کار نداشته باشیم کی داشته باشه.هی روز به روز برین و فقط لال باشیم
گناه هرچی که گذشت به گردن ماهه :)
اره همش عقده نیس.ولی بعضیا عقدس میبین نمی تونن ارتباط برقرار کنن.میرن سمت دختر 8 ساله که راحت تره
احتمالا فردا هم بیکارم براتون بیام(sm120)برم بخابم باع(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشتیپ (sm70)
زان یار دلنوازم شکریست با شکایت
گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت ... (sm50)
بی مزد بود و منت هر خدمتی که کردم
یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت ... (sm50)
رندان تشنه لب را آبی نمیدهد کس
گویی ولی شناسان رفتند از این ولایت ... (sm50)
در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا
سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت ... (sm50)
چشمت به غمزه ما را خون خورد و میپسندی
جانا روا نباشد خونریز را حمایت ... (sm50)
در این شب سیاهم گمگشت راه مقصود
از گوشه ای برون آی ای کوکب هدایت ... (sm50)
از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود
زنهار از این بیابان وین راه بینهایت ... (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس
کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا ... (sm50)
بیچاره گوگوش (sm120) پروفسور سمیعی هم به عکدمی معتقد بود (sm120)
سرهای بی جرم و جنایت بیشمار استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنجا که او بر شانه ریزد گیسوان را
اِه، احسان افشاری هم یه زری شبیه به این زده... تازه متوجه شدم منبعش کوجاس (sm120)
چه نسبت است به رندی صلاح و تقوا را
سماع وعظ کجا نغمه رباب کجا ... (sm50)
ز روی دوست دل دشمنان دریابد
چراغ مرده کجا شمع آفتاب کجا ... (sm50)
مبین به سیب زنخدان که چاه در راه است
کجا همیروی ای دل بدین شتاب کجا ... (sm50)
بشد که یاد خوشش باد روزگار وصال
خود آن کرشمه کجا رفت و آن عتاب کجا ... (sm50)
قرار و خواب ز حافظ طمع مدار ای دوست
قرار چیست صبوری کدام و خواب کجا ... (sm50)
(sm172)
(sm98)
گذاشتش ۴ (sm2) همه ۴ بفرستن نود (sm2)
میگه نمادشون دست رقیب افتاد (sm2)
نفس نمونده برام... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم شعر حافظ و سعدی و مولانا بده !
خوندنش هم که اشکالی نداره !
این که به یه آدمی که سی سال ساز " بیس " می زنه بگی لمپن این اشکال داره !
اگه آقای " محمد معتمدی " هم می خواست خودش شعر بنویسه چیزی بهتر از " ام شب و دی شب " در نمیومد ! (sm74)
و در آخر اینکه : کلا موسیقی ای که کلام داره به دو قسمت موسیقی و شعر تقسیم میشه ! محسن نامجو در مورد موسیقی شهرام شب پره صحبت کرد نه شعر ! (sm19)
جان ؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
یار گلم ، یار گلم
ستاره ی قشنگ من
گوشه نشین بی صدا
دامن آفتاب رو بگیر
از دل شب بیرون بیا
یار درخشان گلم
گل عروس اسمون
تو حجله نیلی شب
بی نور و بی غزل نمون
یار گلم ، یار گلم
ستاره خورشید نشون
تیره نشو از سایه ها
شعله بزن روشن بمون
از چشم تاریکی نترس
وقتی میاد راه بزنه
چاله سیاه ترسشو
باز سر راهت بکَنه
کمون مهتاب رو بگیر
بشین رو اوج شب من
با تیر آفتاب چشات
عقاب چشماش رو بزن
بزار هوای صبح تو
به کوچه ما بزنه
مشعل رعنای تنت
طلسم نورو بشکنه
بذار یک چشمه روشنی
بجوشه تو غربت ما
یک کپه نور غنچه کنه
ته دل ترانه ها
یار گلم صابر خوشگله ! (sm2)(sm127) (sm51)
اینستا (sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
نقل قول:
میلاد جان ! ما خیلی اختلاف نظر داریم ! (sm81)
از کجا می گی نواختن یه ساز از یه ساز دیگه سخت تره !؟ (sm54)
از کجا می گی که شعر محسن یگانه از شهرام شب پره بهتره !؟ (sm77)
این که خواننده های موسیقی سنتی بقیه سبک ها رو قبول ندارن چه ربطی به شهرام شب پره داره !؟ (sm77)
ساز زدن توی عروسی و برای دو ساعت رو با ساز زدن تو استودیو مقایسه می کنی !؟ (sm54)
نگران باش، فک نکنم حل شه (sm172)(sm134)نقل قول:
(sm127)مگه اومد؟ (sm77) یه ثانیه نشد پاک کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنشین ،مرونقل قول:
حکایت وقت دگر مگو
شاید نمانده فرصت دیدار دیگری ... (sm1)
از اونجایی که یک نفر تو 6 ماه میشه گیتاریست حرفه ای که تو استودیو هم میزنه - اما یه نفر بعد 30 سال هنوز درگیر یادگیری کامل یه ساز میمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که کاملا مشخصه فقط کافیه کار آخر شبپره رو گوش بدی متوجه میشی (خر بیار باقالی رو بار کنیم با هم)
شهرام شبپره هم یکی از بقیه خواننده ها تو بقیه سبک ها به حساب میاد
ساز زدن شهرام شبپره رو با اونا مقایسه کردم
بیخیال شو دیه میلاد اصن گور بابای شهرام شب پرده (sm2)
دوتا آدم عاقل و بالغ دارن با هم بحث میکنن برو پی گِل بازیت (sm120)
الان مثلا تو عاقلی ؟ من هیچ عقلی درون تو نمیبینم (sm2)نقل قول: